Viikkokisa by Fungolf 

Viikkkokisa lyhyesti: 

  • Pelaa viikolla haluamanasi päivänä (osallistuminen ilmoitetaan ja maksetaan caddiemasterille ennen tiiaikaa, kisamaksu 5 €/kilpailu). Pelioikeudettomat kilpailijat maksavat lisäksi kulloinkin voimassa olevan greenfeen. Voit myös ilmoittautua ja maksaa osallistumisesi suoraan kilpailukalenterista.
  • Osallistuminen on mahdollista vain vahvistetulla ajanvarauksella.
  • Kierrokselle varataan lähtöaika normaalisti.
  • Osallistumisoikeus on kaikilla seuran jäsenillä ja henkilökohtaisen pelioikeuden hankkineilla.
  • Pelimuoto on 18 reiän tasoituksellinen lyöntipeli.
  • Kullakin viikolla voit pelata kisakierroksen yhden kerran (15 viikkoa) Neljä (4) parasta tulosta kaudelta huomioidaan lopputuloksiin.  
  • Viikkokilpailu voimassa 20.5-1.9.2024.
  • Kauden päätteeksi 10 parasta pääsee Shoot Out finaaliin, joka pelataan 6.9 Tawastin etuysillä. Palkintoina paketteja Fungolfin simulaattoriin ja lukuisia muita palkintoja. Pääpalkintona on matka Tawast Golfin klubimatkalle keväällä 2025!
  • 10 parhaan selvittämiseksi tasatuloksissa ratkaisee ensin paras yksittäinen kierros ja jos se on sama, ratkaisee kahden parhaan kierroksen yhteistulos. Jos kaikki tulokset ovat samoja, sijoituksen ratkaisee arpa.
  • Voit seurata viikkokilpailun tilannetta Tawast Golfin sivuilta.

Sponsori

Viikkokisa by Fungolf 2024 kauden sponsorina toimii Fungolf Hattula. Lue lisää heidän palveluistaan täältä: https://fungolf.fi

Tulokset

Kilpailussa on käytössä NexGolfin mobiilitulospalvelu, jossa tulokset syötetään pelaajan toimesta pelin aikana suoraan NexGolf-sovellukseen.

Ilmoittautumisen jälkeen pelaajan NexGolf-sovellukseen ilmestyy automaattisesti kilpailun tuloskortti.

Maksuton NexGolf-sovellus toimii iOS (iPhone)- ja Android-puhelimissa. iOS-versio ladattavissa täältä ja Android-versio täältä.

Vaihtoehtoisesti voi edelleen täyttää pahvisen tuloskortin vanhaan malliin. Allekirjoitetut tuloskortit palautetaan caddiemasterille tai toimiston postilaatikkoon heti kierroksen jälkeen.
Tuloskortissa tulee olla täytettynä pelaajan nimi, päivämäärä ja kilpailun nimi, sekä merkitsijän ja pelaajan allekirjoitukset.

Saman tuloksen pelanneet saavat jaetut pisteet, pyöristettynä lähimpään kokonaislukuun.

Palkinnot

Kauden päätteeksi 10 parasta pääsee Shoot Out finaaliin, joka pelataan 6.9 Tawastin etuysillä. Palkintoina paketteja Fungolfin simulaattoriin ja lukuisia muita palkintoja. Pääpalkintona on matka Tawast Golfin klubimatkalle keväällä 2025!

Scroll to Top