Juniorit

TAWAST GOLF JUNIORIT

Aulangon Golfklubi ja Tawast Golf jatkavat yhteisillä junioriryhmillä myös tänä talvena.

Tälle talvelle on tarjolla seuraavat ryhmät:

Tammenterhot: Maanantaisin klo 17.30-18.30. Alle 12-vuotiaille junioreille, joilla jo hieman kokemusta golfista. Hinta 175€ talvikausi.

Nuorisoryhmä: Tiistaisin klo 17.00-18.30. Nuorille suunnattu ryhmä, 13-20 vuotiaille. Hinta 175€ talvikausi.

Haastajat: Tiistaisin ja torstaisin klo 18.30-20.00. Hinta 300€ (2 kertaa viikossa), 175€ jos haluaa osallistua vain 1 kerran viikossa. Useamman vuoden harrastaneille junioreille.

Kilparyhmä: Tiistaisin ja torstaisin klo 17.00-18.30. Hinta 300€ (2 kertaa viikossa), 175€ jos haluaa osallistua vain 1 kerran viikossa. Kilpailuihin tähtääville junioreille.

Kaikkien ryhmien kaudet alkavat viikolla 46, mutta siten, että marraskuu ja hieman joulukuuta harjoitellaan omatoimisesti. Valmentajat hyppäävät mukaan viikolla 50 ja ovat mukana kauden loppuun asti.

Marraskuun aikana on mahdollista ja jopa suositeltavaa käyttää valmentajien opetuspalveluita yksityisesti tai vaikka pienellä ryhmällä.

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Säästöpankki Areenan Golfhallissa. Mukaan harjoituksiin sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja omat mailat. Mahdollista saada myös mailat lainaan harjoitusten ajaksi. Harjoitusmaksu sisältää kulkukortin Golfhalliin, jolla pääsee harjoituksiin, mutta myös omatoimisesti harjoittelemaan silloin kuin haluaa.

Ilmoittautumiset ryhmiin a-j@hmlgolfjuniorit.fi tai puhelimitse 0407522212. Ilmoita juniorin osalta seuraavat tiedot: Mihin ryhmään osallistuu, nimi, ikä, seura ja sähköposti yhteydenpitoa ja laskutusta varten.

Jos et ole varma mihin ryhmään sinun tulee ilmoittaa itsesi tai juniorisi, niin seurojen Pro:t neuvovat mielellään: AGK Juha Hakulinen

Puh. 0504004560, juha.hakulinen@umasport.fi tai TAWG Olli Tapola, olli.tapola@tawastgolf.fi, Puh. 044-3244343.

Muut kysymykset sähköpostilla osoitteeseen a-j@hmlgolfjuniorit.fitai puhelimitse 0407522212.

Lisämaksusta:

Rajaton polettikortti koko kaudeksi 50€. (Ei koske Toptracer rangea)

Pelioikeudet: www.tawastgolf.fi/hinnasto

Juniorikoordinaattori avustaa

Tawast Golf järjestää ympärivuotista junioritoimintaa. Golfkauden ajan toimintaympäristö on Tawast Golf, ja talvikaudella Pullerin halli.
Pääpaino on harjoituksissa lasten viihtyvyys, pelitaitojen sekä perusliikuntataitojen opettelu sekä kehittyminen. Tärkeintä on, että lapset ja nuoret viihtyvät golfin parissa, saavat uusia kavereita ja elämyksiä sekä kenties läpi elämän kestävän hyvän harrastuksen.

Mukaan pääsee missä vaiheessa vuotta tahansa.

Haluatko tutustua golfiin? Onko golf tuttu laji, mutta haluaisit mukaan ohjattuun ryhmään? Haluatko harjoitella golfia ympärivuotisesti? Kiinnostaako kilpagolf? Haluatko tietää Hämeenlinnan juniorigolfista lisää? Jos jokin näistä kysymyksistä mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä juniorikoordinaattoriin!

Mikä ihmeen juniorikoordinaattori?

Juniorikoordinaattori on henkilö, jonka kanssa voi pohtia juniorigolfiin liittyviä kysymyksiä. Hämeenlinnassa juniorikoordinaattorina toimii Antti-Jussi Järvinen. Juniorikoordinaattori A-J:n tehtäviin kuuluu hankkia golfin pariin uusia harrastajia, ohjata jo lajiin tutustuneita lapsia ja nuoria ohjattuihin ryhmiin, sekä toimia linkkinä seurojen ja lähialueen koulujen välillä. Lisäksi juniorikoordinaattorin tärkeänä tehtävä on olla jo ohjatuissa ryhmissä olevien junioreiden tukena ja turvana, jos tulee kysyttävää, huolia tai murheita.

Juniorikoordinaattori on lapsia, nuoria ja heidän läheisiään varten.

Ota rohkeasti yhteyttä – AJ avustaa!

Antti-Jussi Järvinen, juniorikoordinaattori
Aulanko Golf & Tawast Golf
Puh. 0407522212
a-j@hmlgolfjuniorit.fi

Maksuton Junnujen golfkoulu 2022

Yhteistyössä OP Etelä-Häme kanssa: Maksuton Junnujen golfkoulu 2022. (17.-19.5.2022, klo 17:30-19:30 ). Mukaan mahtuu 100 pikkugolfaria (n. 6-13 vuotiaat) ilmoittautumisjärjestyksessä.

academy

Golfkoulu

Golfkoulu järjestetään joka vuosi. Koulu on lapsille ensi askel lajiin. Kolmena iltana pääsee tutustumaan ohjatusti lajiin, jonka jälkeen mahdollisuus aloittaa tiikeriryhmissä viikoittainen harjoittelu. Vuonna 2022 golfkoulu järjestetään touokuussa. Golfkoulu on veloitukseton.

Golfleiri

Golfleiri on viisi päivää (ma-pe) kestävä päiväleiri kaikille halukkaille. Päivä alkaa 8:00 aamupalalla, ja päättyy kello 15:00. Leiri toteutetaan yhdessä Lasten liikunnan tuen kanssa. Leiri 1: 7-11.6, Leiri 2: 14-18.6. Leirille ilmoittautuminen olli.tapola@tawastgolf.fi

Kanes Junnuchallenge

Kanes Junnuchallenge on yhdessä Aulangon Golfklubin kanssa järjestetty junnukilpailukiertue. Osakilpailuita on viisi kappaletta. Junnuchallengeen voi osallistua kaikki alle 18-vuotiaat Tawast Golfin tai Aulanko Golfin jäsenet.

Vieritä ylös