Ajanvaraus

Kentät varaustilanne: https://tawg.nexgolf.fi/tawg/member/index.html#/booking-status
Jäsenet, osakkeenomistajat ja pelioikeuden haltijat voivat varata lähtöaikoja internetin kautta omilla tunnuksillaan.
Tasatuntiajat varattavissa edellisenä iltana klo 20.00. Vieraspelaajat voivat varata ajan kyseiselle päivälle ja kolmelle sitä seuraavalle päivälle. Vieraspelaajan tasoitusraja on 54,0.

Osakasajat:

10:30, 12:30, 14:30, 16:30 ja 18:30

Yllä olevat ajat ovat varattavissa osakkeenomistajille esimerkiksi seuraavasti:

Tiistain osakasajat ovat varattavissa edellisenä päivänä, maanantaina. Varaus on tehtävä caddiemasterin aukioloaikana, Aikoja on viikon jokaisena päivänä ja niitä voi varata seuraavalle päivälle paikanpäältä tai puhelimitse caddiemasterin aukioloaikoina. NÄMÄ AJAT OVAT VAIN OSAKKEEN OMISTAJIEN JA HEIDÄN VIERAIDENSA KÄYTETTÄVISSÄ!

Yksi osakas saa varata vain yhden ajan/päivä. Mikäli aikoja ei ole varattu edellisenä päivänä, vapautuvat ne kaikkien jäsenten käyttöön klo 20.00 edellisenä iltana.

Ajanvaraukset numerosta: 0600 550060 pvm / mpm + 0,80 € / min

Teetime on nykyisin verkkokauppa, eli greenfeen voi maksaa aikaa varatessa!

AJANVARAUSOHJEITA

Jäsenet, osakkeenomistajat ja pelioikeuden haltijat voivat varata lähtöaikoja internetin kautta omilla tunnuksillaan. Jäsenet tekevät ajanvarauksen Nexgolfissa ja vieraspelaajat teetime.fi kautta.

Ajanvarausoikeudet:

Osakkeenomistajat voivat varata kyseiselle päivälle ja 14 sitä seuraavalle päivälle (yksi varaus / päivä).
Pelioikeuden haltijat voivat varata kyseiselle ja 7 sitä seuraavalle päivälle (yksi varaus / päivä).
Tawastin jäsenet ja Aulangon lisäpelioikeudella pelaavat voivat varata kyseiselle ja 5 sitä seuraavalle päivälle (yksi varaus / päivä). Lisäpelioikeudella pelaavia voi olla kentällä max. 40 pelaajaa per päivä.

Tasatuntiajat

Tasatuntiajat ovat varattavissa edellisenä iltana klo 20.00 Nexgolfin kautta.

Vieraspelaajat

Vieraspelaajat voivat varata ajan kyseiselle päivälle ja kolmelle sitä seuraavalle päivälle. Varatessa ajan internetin kautta Greenfee -maksun voi maksaa varauksen yhteydessä. Ryhmävaraukset ja tarjouspyynnöt toimiston kautta iiro.nurminen@tawastgolf.fi/ 040 0198979

Pelaajalla voi olla vain  1. aktiivinen varaus per/päivä. Vuokrapelaajalla voi olla maksimissaan 5 aktiivista varausta ja osakkeenomistajalla 8 aktiivista varausta. Vahvistamattomasta lähtöajasta Tawast Golf voi periä hinnaston mukaisen Green Fee maksun.

CADDIEMASTER

Ajanvaraukset numerosta: 0600 550060 pvm/ mpm + 0,80 € /min.

Osoite: Tawastintie 48, 13270 Hämeenlinna.
Email: caddiemaster@tawastgolf.fi.

Esteen sattuessa peruutus on tehtävä hyvissä ajoin. Caddiemaster voi seurata ja tarvittaessa estää varausten tekemisen, jos väärinkäytöksiä ilmenee. Tasatuntiajat varattavissa edellisenä iltana klo 20.00 Nexgolfin kautta (TawG jäsenet sekä henkilökohtaisen pelioikeuden omaavat).

TASOITUSVAATIMUKSET

Vieraspelaajan tasoitusraja on 54,0. Max ryhmätasoitus on 108.

Maksuvälineenä käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, liikuntaseteleistä kaikki Smartum, Eazybreak, tyky-setelit, E-passi, edenred.

Tervetuloa!

Scroll to top