Ajanvaraus

Kentät varaustilanne: https://tawg.nexgolf.fi/tawg/member/index.html#/booking-status
Jäsenet, osakkeenomistajat ja pelioikeuden haltijat voivat varata lähtöaikoja internetin kautta omilla tunnuksillaan. Tasatuntiajat varattavissa edellisenä iltana klo 20.00. Vieraspelaajat voivat varata ajan kyseiselle päivälle ja kolmelle sitä seuraavalle päivälle. Huom! Varatessa ajan Teetimen kautta Greenfee -maksu maksetaan varauksen yhteydessä (muut maksuvälineet esim liikuntasetelit, ajanvaraus tehdään puhelimitse 0600 550 060, vain puhelimitse). Vieraspelaajan tasoitusraja on 54,0.

Ajanvaraukset numerosta: 0600 550060 pvm / mpm + 0,80 € / min

Teetime on nykyisin verkkokauppa eli greenfee veloitetaan varatessa! Maksettaessa liikuntaseteleillä, latauskortilla ym.,tee ajanvaraus soittamalla!

AJANVARAUSOHJEITA

Jäsenet, osakkeenomistajat ja pelioikeuden haltijat voivat varata lähtöaikoja internetin kautta omilla tunnuksillaan. Osakkeenomistajat voivat varata kyseiselle päivälle ja 14 sitä seuraavalle päivälle (yksi varaus / päivä). Pelioikeuden haltijat voivat varata kyseiselle ja seitsemälle sitä seuraavalle päivälle (yksi varaus / päivä). Tawastin jäsenet ja Aulangon lisäpelioikeudella pelaavat voivat varata kyseiselle ja viidelle sitä seuraavalle päivälle (yksi varaus / päivä). Lisäpelioikeudella pelaavia voi olla kentällä max. 40 pelaajaa per päivä. Tasatuntiajat ovat varattavissa edellisenä iltana klo 20.00 Nexgolfin kautta.

Vieraspelaajat voivat varata ajan kyseiselle päivälle ja kolmelle sitä seuraavalle päivälle. Varatessa ajan internetin kautta Greenfee -maksu maksetaan varauksen yhteydessä.

CADDIEMASTER

Ajanvaraukset numerosta: 0600 550060 pvm/ mpm + 0,80 € /min.

Osoite: Tawastintie 48, 13270 Hämeenlinna.
Email: caddiemaster@tawastgolf.fi.

Esteen sattuessa peruutus on tehtävä hyvissä ajoin. Caddiemaster voi seurata ja tarvittaessa estää varausten tekemisen, jos väärinkäytöksiä ilmenee. Tasatuntiajat varattavissa edellisenä iltana klo 20.00 Nexgolfin kautta (TawG jäsenet sekä henkilökohtaisen pelioikeuden omaavat).

TASOITUSVAATIMUKSET

Vieraspelaajan tasoitusraja on 54,0. Max ryhmätasoitus on 108.

Maksuvälineenä käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, liikuntaseteleistä kaikki Smartum, Eazybreak, tyky-setelit, E-passi, edenred.

Tervetuloa!

Scroll to top