Viiden Kentän Kampanja

Golfkauden 2023 houkuttavinta yhteistyötä!

Nyt kannattaa olla Tawast Golfin osakas.

Viiden kentän yhteistyön ansiosta Tawast Golfin omalla pelioikeudellaan pelaava osakas voi vierailla kuukausittain vaihtuvalla vieraskentällä kaudella 2023. Yhteistyökentät ovat Nurmijärven Golfkeskus, HyviGolf, Hirvihaara Golf, Tuusula Golf ja Lahden Golf. Yksi tämän yhteistyön tavoitteista on nimenomaan tehdä sitoutumisesta jälleen houkuttelevaa tarjoamalla etuja ja palveluita, joita kertamaksulla pelaavilla ei ole. Tämä myös vastaa palveluna sitä, mitä nykygolfari hakee eli pelaamista useammilla kentillä. Kyseessä on varsinainen super-etu, sillä vierailu on veloitukseton.

Tawast Golfin osakas saa rajattoman vierailuoikeuden kuukausittain vaihtuvalle kentälle 1.5- 30.9.2023 välisenä aikana, veloituksetta. Vierailuoikeus on voimassa kullekin kentälle yhden kuukauden ajan. Kuukauden kenttä julkaistaan aina edellisen kuukauden viimeisenä päivänä. Nyt kannattaa olla Tawast Golfin osakas ja käyttää tämä vuoden 2023 etu hyväksi, etua ei tarvitse erikseen lunastaa, se on autommaattisesti oman osakkeen pelioikeuttava käyttävän käytössä!

Tawast Golfin täydellä pelioikeudella pelaavaa saa 5-kentän vaihto-oikeuden itselleen hintaan 79€. Pelioikeudella pelaava saa rajattoman vierailuoikeuden kuukausittain vaihtuvalle kentälle 1.5- 30.9.2023 välisenä aikana. Vierailuoikeus on voimassa kullekin kentälle yhden kuukauden ajan. Kentät kaudella 2023 ovat: Lahden Golf, Hirvihaara Golf, Nurmijärvi Golf, Hyvinkää Golf ja Tuusula Golf.

5-kentan-vaihto-oikeus
KUUKAUSI VAIHTOKENTTÄ
Toukokuu Hyvi Golf
Kesäkuu Nurmijärvi Golf
Heinäkuu Tuusula Golf
Elokuu Lahden Golf
Syyskuu Hirvihaara Golf
Scroll to Top