Osakkaan edut

Osakkuudesta etua peliin

KAUDEN 2024 EDUT TAWAST GOLFISSA:

OSAKKAAN VIERAAN GREEN FEE ½ HINTAAN (norm. arkisin 59€ ja viikonloppuisin 69€, osakkaan tulee olla itse mukana ko. lähdössä. Max. 3 vierasta kerrallaan puoleen hintaan, muut 40€/kpl, ei voi yhdistää muita etuja). Edun voi käyttää viisi kertaa kesässä ja etuhinta lasketaan 18 reiän kierroksesta, etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin vaan se lasketaan aina täydestä Green fee hinnasta.

POLETTIKORTIT ERIKOISHINTAAN: Tawast Golfissa 10 kpl kortti= 20€ (norm. 25€) 30 kpl kortti= 45€ (norm. 55€).

TOPTRACER HARJOITTELU ERIKOISHINTAAN: 10-kortti 35€ (norm. 55€) 30-kortti 60€ (norm. 105€)

KLUBIRAVINTOLA: Lounasetu: maksa 10 lounasta, saat kaksi ilmaista kaupan päälle. Kahvi 1,50 € (norm. 2,5€).

PRO SHOP: Osakaskorttia näyttämällä 10 % alennus pro shop tuotteista. (Etu ei koske Titleist ProV1 palloja.)

VIIDEN KENTÄN OSAKASETU: Viiden kentän yhteistyön ansiosta osakas voi vierailla kuukausittain vaihtuvalla vieraskentällä kaudella 2024. Yhteiskentät ovat Nurmijärven Golfkeskus, HyviGolf, Hirvihaara Golf, Lahden Golf ja Tuusula Golf. Osakas saa rajattoman vierailuoikeuden kuukausittain vaihtuvalle kentälle 1.5.-30.9.2024 välisenä aikana. Vierailuoikeus on voimassa kullekin kentälle yhden kuukauden ajan. Kuukauden kenttä julkaistaan aina edellisen kuukauden viimeisenä päivänä. Huom! Viiden kentän etu koskee vain osakkaita jotka käyttävät itse henkilökohtaisen pelioikeuden (bag-merkki).

SGKY-etukortti: Etukortin hinta on 35 € ja kortin voi ostaa Tawast Golfin caddiemasterilta. Kortilla saa  normaalihintaisesta greenfeestä -50 % alennusta, edun voi käyttää kolme kertaa per kenttä. Kentät löytyvät osoitteesta: https://honour.fi/etukortti/

Lisäpelioikeus Aulanko Golfin: Etuhintaan lisäpelioikeus Aulanko golfiin. Kaudella 2024 lisäpelioikeus on 155€(vuokrapelioikeus 309€).

Osakasetu Messilä Golfiin Tawast Golfin osakkailla on kausimaksuun sisältyvä vaihtopäivä, yksi kierros veloituksetta Messilä Golfiin. Vaihtopäivän voi pelata kauden aikana arkipäivisin (ma–pe). Varauksen voi tehdä maksimissaan 7 päivää etukäteen. Messilä golfin osakkailla on vastaava etu Messilään.

Osakaskortti 2024: Kortti on osakkaan henkilökohtainen ja se ei siirry pelioikeuden mukana vuokraajalle. Osakkaan edut ovat voimassa vain jos osakas itse käyttää pelioikeutensa. Kortteja annetaan yksi per osakkeen pelioikeus (A, B=1, C=2, D=3) ja yritykset nimeävät käyttäjänsä kauden alussa, muuten kortit nimetään osakasluettelon mukaan. Kortit ovat osakkaiden noudettavissa caddiemasterilta. Tawast Golfilla on oikeus muuttaa kortin etuja/ehtoja kesken golfkauden. Osakas kortin etuja pyritään lisäämään kauden mittaan ja uusista eduista tiedotetaan kotisivuilla.

Scroll to Top