Osakkaan edut

KAUDEN 2021 EDUT TAWAST GOLFISSA:

  • OSAKKAAN VIERAAN GREEN FEE ½ HINTAAN (norm. arkisin 55€ ja viikonloppuisin 65€, osakkaan tulee olla itse mukana ko. lähdössä. Max. 3 vierasta kerrallaan puoleen hintaan, muut 40€/kpl, ei voi yhdistää muita etuja). Edun voi käyttää viisi kertaa kesässä ja etuhinta lasketaan 18 reiän kierroksesta.
  • POLETTIKORTIT ERIKOISHINTAAN: Tawast Golfissa 10 kpl kortti= 20€ (norm. 25€) 30 kpl kortti= 45€ (norm. 55€).
  • OSAKKAAT VOIVAT VARATA TIIAIKOJA 14 PÄIVÄÄ ETUKÄTEEN (vuokrapelioikeudella pelaavat 5 päivää etukäteen ja vieraspelaajat 3 päivää etukäteen).
  • KLUBIRAVINTOLA: Lounasetu: maksa 10 lounasta, saat kaksi ilmaista kaupan päälle. Kahvi 1,50 € (norm. 2 €).
  • PRO SHOP: Osakaskorttia näyttämällä 10 % alennus pro shop tuotteista. (Etu ei koske Titleist ProV1 palloja.)
  • VIIDEN KENTÄN OSAKASETU: Viiden kentän yhteistyön ansiosta osakas voi vierailla kuukausittain vaihtuvalla vieraskentällä kaudella 2021. Yhteiskentät ovat Nurmijärven Golfkeskus, HyviGolf, Hirvihaara Golf, Lahden Golf ja Tuusula Golf. Osakas saa rajattoman vierailuoikeuden kuukausittain vaihtuvalle kentälle 1.5.-30.9.2021 välisenä aikana. Korona viruksesta johtuen syyskuussa vierailu kenttiä on kaksi ja toukokuussa kenttää ei ole olleenkaan. Vierailuoikeus on voimassa kullekin kentälle yhden kuukauden ajan. Kuukauden kenttä julkaistaan aina edellisen kuukauden viimeisenä päivänä. Huom! Viiden kentän etu koskee vain osakkaita jotka käyttävät itse henkilökohtaisen pelioikeuden (bag-merkki).
  • SGKY-etukortti : etukortin hinta on 30 € ja kortin voi ostaa Tawast Golfin caddiemasterilta. Kortilla saa  normaalihintaisesta greenfeestä -50 % alennusta, edun voi käyttää kolme kertaa per kenttä. Kentät löytyvät osoitteesta: https://www.suomengolfkentat.fi/palvelut-ja-tuotteet/etukortti.html 
  • Lisäpelioikeus Aulanko Golfin  Etuhintaan lisäpelioikeus Aulanko golfiin. Kaudella 2021 lisäpelioikeus on 150€.

 

Osakaskortti 2021: Kortti on osakkaan henkilökohtainen ja se ei siirry pelioikeuden mukana vuokraajalle. Osakkaan edut ovat voimassa vain jos osakas itse käyttää pelioikeutensa. Kortteja annetaan yksi per osakkeen pelioikeus (A, B=1, C=2, D=3) ja yritykset nimeävät käyttäjänsä kauden alussa, muuten kortit nimetään osakasluettelon mukaan. Kortit ovat osakkaiden noudettavissa caddiemasterilta. Tawast Golfilla on oikeus muuttaa kortin etuja/ehtoja kesken golfkauden. Osakas kortin etuja pyritään lisäämään kauden mittaan ja uusista eduista tiedotetaan kotisivuilla.

Scroll to top