Osakkaan edut

KAUDEN 2019 EDUT TAWAST GOLFISSA:

  • OSAKKAAN VIERAAN GREEN FEE ½ HINTAAN (norm. arkisin 55€ ja viikonloppuisin 65€, osakkaan tulee olla itse mukana ko. lähdössä. Max. 3 vierasta kerrallaan puoleen hintaan, muut 40€/kpl, ei voi yhdistää muita etuja). Edun voi käyttää viisi kertaa kesässä ja etuhinta lasketaan 18 reiän kierroksesta.
  • POLETTIKORTIT ERIKOISHINTAAN: Tawast Golfissa 10 kpl kortti= 15€ (norm. 18€) 30 kpl kortti= 35€ (norm. 45€).

Max. 10 henkilöä/tunti

  • OSAKKAAT VOIVAT VARATA TIIAIKOJA 14 PÄIVÄÄ ETUKÄTEEN (vuokrapelioikeudella pelaavat 5 päivää etukäteen ja vieraspelaajat 3 päivää etukäteen).
  • KLUBIRAVINTOLA: Lounasetu: maksa 10 lounasta, saat kaksi ilmaista kaupan päälle. Kahvi 1,50 € (norm. 2 €).
  • PRO SHOP: Osakaskorttia näyttämällä 10 % alennus pro shop tuotteista.
  • VIIDEN KENTÄN OSAKASETU: Viiden kentän yhteistyön ansiosta osakas voi vierailla kuukausittain vaihtuvalla vieraskentällä kaudella 2019. Yhteiskentät ovat Nurmijärven Golfkeskus, HyviGolf, Hirvihaara Golf, Lahden Golf ja Tammer Golf. Osakas saa rajattoman vierailuoikeuden kuukausittain vaihtuvalle kentälle 1.5.-30.9.2019 välisenä aikana. Vierailuoikeus on voimassa kullekin kentälle yhden kuukauden ajan. Kuukauden kenttä julkaistaan aina edellisen kuukauden viimeisenä päivänä. Huom! Viiden kentän etu koskee vain osakkaita jotka käyttävät itse henkilökohtaisen pelioikeuden (bag-merkki).
  • SGKY-etukortti: etukortin hinta on 30 € ja kortin voi ostaa Tawast Golfin caddiemasterilta. Kortilla saa  normaalihintaisesta greenfeestä -50 % alennusta, edun voi käyttää kolme kertaa per kenttä. Kentät löytyvät osoitteesta: https://www.suomengolfkentat.fi/palvelut-ja-tuotteet/etukortti.html

 

Tawast Golfin osakaskortit ovat noudettavissa Caddiemasterilta keväällä 2019. Yritysosakkaan tulee ilmoittaa kortin käyttäjät etukäteen sähköpostilla tawast@tawastgolf.fi.

Kortti on osakkaan henkilökohtainen ja se ei siirry pelioikeuden mukana vuokraajalle. Osakkaan edut ovat voimassa vain jos osakas itse käyttää pelioikeutensa. Kortteja annetaan yksi per osakkeen pelioikeus (A, B=1, C=2, D=3) ja yritykset nimeävät käyttäjänsä kauden alussa, muuten kortit nimetään osakasluettelon mukaan. Kortit ovat osakkaiden noudettavissa caddiemasterilta. Tawast Golfilla on oikeus muuttaa kortin etuja/ehtoja kesken golfkauden. Osakas kortin etuja pyritään lisäämään kauden mittaan ja uusista eduista tiedotetaan kotisivuilla.

Scroll to top