Talviharjoittelu

Säästöpankki Areenan (Pullerihallin) golfharjoitustila on avoinna talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun. Vuonna 2021 halli avautuu 01.11.2021. Hinta talvikaudelle 2021-2022 on 75€.

Sisäänpääsy harjoitustilaan onnistuu vain henkilökohtaisella avainkortilla, jonka ovat oikeutetut lunastamaan vain TawG:n ja AGK:n jäsenet ja osakkaat. LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ LINKISTÄ

Jäsenet, joilla jo on avainkortti viime kaudelta, voivat aktivoida korttinsa kaudeksi 2021-2022 ottamalla yhteyttä suoraan halliyhtiön toimistoon puh. 03 – 621 2558 ja ilmoittamalla korttinsa numeroyhdistelmän. Numero löytyy kortin alareunasta.

Uudet käyttäjät voivat noutaa avainkorttinsa halliyhtiön toimistolta, Kiekkoritarinkuja 3A, 13130 Hämeenlinna (avoinna ma-pe klo 9.00-15.00).

Seura laskuttaa kausimaksun kevättalvella.

HUOM! AVAINKORTTI ON HENKILÖKOHTAINEN, ilman omaa avainkorttia harjoittelu hallissa on kielletty.

Harjoitusajat ja hallin käyttö
Harjoittelu hallissa on sallittua aukioloaikoina (päivittäin klo 8.00-22.00). Harjoitustilan ovessa ja ilmoitustaululla on viikkokalenteri johon on merkitty keltaisella vuorot joilla voi olla seurojen harjoitusryhmiä, ei kuitenkaan suurempia kuin 10 henkilöä. Näillä ryhmillä on tällöin etuoikeus puttialueen käyttöön. Merkitsemättömillä vuoroilla harjoittelu on siis sallittu kaikille, keltaisilla samoin huomioiden seurojen harjoitusryhmät ja näiden oikeudet.
Varauskalenteri:

Opetustoiminta hallissa
Golfopettajille on varattu hallin päädystä kolmen maton harjoitustila joka voidaan tarvittaessa erottaa muusta tilasta väliseinämällä. Tähän opetustilaan golfopettajilla on etuoikeus.

TawG Pro Olli Tapola on käytettävissä yksityis- ja ryhmäopetukseen hallikauden ajan. Ajanvaraus tunneille Olli Tapola 044 324 4343.

Vastuu harjoittelusta ja turvallisuus
Mahdollisista vahingoista on välittömästi ilmoitettava golftilasta vastaavalle Tapio Sillanpäälle, puhelin 050-3505 977. Hallin järjestyssäännöt ovat nähtävillä hallin ilmoitustaululla. Harjoittelutilassa on käytettävä joko sisäliikuntajalkineita tai puhdistettuja golfkenkiä. Ulkokenkien käyttö on kielletty!

Ajo-ohje ja kulku halliin
Osoite: Härkätie 17, 13130 Hämeenlinna
kts. SIJAINTI KARTALTA

Aja Pullerihallin pysäköintipaikalle, kääntyminen Härkätieltä. Harjoittelutilaan kulku on hallin moottoritien puoleiselta pitkältä sivulta läheltä kaupunginpuoleista päätyä. Tilat ovat käytössä päivittäin kello 8.00 – 22.00. Sähkölukko rekisteröi kunkin henkilön kulun halliin.

Scroll to top