Talviharjoittelu

Talviharjoittelu Pullerilla

Tawast Golfin ja AGK:n ja yhteinen talviharjoittelutila sijaitsee Pullerin jalkapallohallissa (Säästöpankki Areena). Talviharjoittelukausi golfharjoittelutilassa alkaa vuosittain 1.11. ja päättyy 30.4.

Harjoittelu hallissa on mahdollista vain em. seurojen jäsenille. Jos et vielä ole Tawastin jäsen ja olet vaihtamassa seuraa, voit liittyä oheisesta linkistä jäseneksi: LIITY JÄSENEKSI
Liity Tawast Golfin:n jäsenksi jo nyt!

*******************************************************************

talviharjoittelu-kuva-1024x267

Käyttömaksu

Talvikauden 2023/ 2024 käyttömaksu on (79 euroa 2023-2024), joka laskutetaan käyttöoikeuden (avainkortti) tilanneilta jäseniltä kevättalvella -24.

Pääsy harjoittelutilaan onnistuu henkilökohtaisella avainkortilla.  Jäsenet, joilla on avainkortti edelliseltä kaudelta, voivat aktivoida korttinsa talvikaudeksi ilmoittamalla asiasta HML:n Liikuntahalli Oy:n toimistoon (ma – pe klo 9.00 – 15.00) puh. 03 621 2558 tai toimisto@liikuntahallit.fi 

Uudet käyttäjät voivat aktivoida käyttöoikeuden noutamalla hallin avainkortin Liikuntahallin toimistosta, Kiekkoritarinkuja 3A  http://hmlliikuntahallit.fi/

Liikuntahallin toimisto pyytää aktivoimaan avainkortin ennen joulua tai tammikuussa loppiaisen jälkeen.

Myös kaikilta aikuisten ryhmävalmennukseen osallistuvilta jäseniltä peritään talviharjoitteluhallin käyttömaksu, vaikka avainta ei ole aktivoitu/hankittu.

Uudet jäsenet

Jäsenanomuksen tehneet ja lähettäneet uudet jäsenet voivat noutaa avainkortin em.ehdoin ilmoittamalla nimensä palloiluhallin toimistoon.

Kulkuohje halliin

Osoite: Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna.
Aja Säästöpankki Areenan pysäköintipaikalle, kääntyminen Härkätieltä. Harjoittelutilaan kulku on hallin moottoritien puoleiselta pitkältä sivulta (tulosuunnasta katsoen hallin vasen sivu) läheltä kaupunginpuoleista päätyä. GOLF HARJOITTELUTILA on merkitty ulko-oveen. Auton voit pysäköidä oven läheisyyteen.  Sähkölukko rekisteröi kunkin henkilön kulun halliin.

Katso videolta saapuminen halliin.

Katso sijaínti kartalta!

Vastuu harjoittelusta ja turvallisuus 

Mahdollisista vahingoista on välittömästi ilmoitettava Aulanko Golfin toimistoon toimisto@aulankogolf.fi. Hallin järjestyssäännöt ovat nähtävillä hallin ilmoitustaululla. Harjoittelutilassa on käytettävä joko sisäliikuntajalkineita tai puhdistettuja golfkenkiä. Ulkokenkien käyttö on kielletty!

Harjoitusajat ja seurojen viikkovaraukset

Tilat ovat käytössä päivittäin kello 7.00 – 22.00. Harjoitustilan ovessa ja ilmoitustaululla on viikkokalenteri, johon on merkitty punaisella täysin suljetut vuorot ja vihreällä hallia osittain varaavat vuorot. Punaiset vuorot varaavat hallin kokonaisuudessaan. Keltaisen vuoron valmennusryhmillä on etuoikeus vaihtoehtoisesti lyönti- tai lähipelialueen käyttöön, jolloin toinen alue jää vapaasti muiden käyttöön. Merkitsemättömillä vuoroilla harjoittelu on sallittu kaikille.

VARAUSKALENTERI 2023-2024

AVAA TÄSTÄ VARAUSKALENTERI 2023-2024

Opetustoiminta hallissa

Golfopetusoikeus hallissa on AGK:n ja TAWG:n ammattiopettajilla. Myös seurojen naisten- ja junioreiden ohjaajilla on oikeus ryhmäopetukseen omissa ryhmissään.

Golfopettajille on varattu hallin päädystä kolmen maton harjoitustila, joka voidaan tarvittaessa erottaa muusta tilasta väliseinämällä. Tähän opetustilaan golfopettajilla on etuoikeus

 

Pullerihallin bägikaapit

Olemme Aulanko Golfin kanssa yhteisesti sopineet, että hallissa olevat kaapit osoitetaan jatkossa pääosin seurojen junioripelaajien käyttöön. Vastaisuudessa bägikaapit on aina talvikauden päätyttyä tyhjennettävä ja siivottava käyttäjän toimesta. Myös niihin tuodut lukot tulee vuosittain poistaa 30.4. mennessä.

Scroll to Top