Viikkokilpailut

Kilpailut

Kilpailu Voittaja 2021
Reikäpelimestaruus A Nukari Tuomas
Reikäpelimestaruus B Kiiliäinen Aki
Seniorit reikäpelicup Papunen Jari
Perhemalja Riihimäki Eeli ja Lasse
Seniorit viikkokilpailu N50 SCR Saari Pirkko
Seniorit viikkokilpailu N50 HCP Partanen Sisko
Seniorit viikkokilpailu N70 SCR Helen-Salonen Erja
Seniorit viikkokilpailu N70 HCP Marin Rakel
Seniorit viikkokilpailu M50 SCR Koskinen Jyri
Seniorit viikkokilpailu M50 HCP Ylänen Ilkka
Seniorit viikkokilpailu M70 SCR Vehkaperä Heikki
Seniorit viikkokilpailu M70 HCP Aho Raimo
Naara Koskinen Jyri

18 reiän reikäpeli. Ikäraja 18 vuotta.

Sarja A: tasoitukset =< 9.0, Scratch, backtee Sarja B: tasoitukset => 9.1 (max 36), HCP, klubitee
(Sarja B pelataan 3/4 tasoituksin, 0.5 ylös ja 0.4 alas)

Ottelukaaviot muodostetaan tasoitusten mukaan. Ilmoittautumisaika päättyy 11.6.2022. Ilmoittaudu joko caddiemasterille tai NexGolfin kautta. Kilpailumaksu 10€ joka maksetaan caddiemasterille ennen ensimmäistä tyrmäystä.

Kilpailuhetkellä voimassaolevasta slope-erosta otetaan huomioon 75 % pyöristettynä lähimpään kokonaislukuun (0,5 ylös / 0,4 alas). Pelaajalla täytyy olla aktiivinen EGA-tasoitus voidakseen osallistua kilpailuun.

Reikäpeliopas: <KATSO TÄÄLTÄ>

Ottelut on pelattava viimeistään kierroksen viimeisenä päivänä. Mikäli ottelu jää määräaikaan mennessä pelaamatta ilman pätevää syytä, molemmat hylätään.

Kaavio kilpailukalenterissa

Kierrosajankohdat:
1. kierros 14.-4.7.
2. kierros 5.7.-4.8.
3. kierros 5.8.-18.8.
4. kierros 19.8.-01.9.
5. kierros 2.9.-22.9.

Pelatun ottelun jälkeen pelaajat merkitsevät tuloksen senioreiden ilmoitustaululle klubin yläkerrassa.

Tulokset päivitetään myös kilpailukalenteriin:

  1. Kisaan voi osallistua jokainen, jolla on pelioikeus ja jäsenyys Tawast Golfiin. Pelioikeus voi perustua omaan osakeomistukseen, vuokrapelioikeuteen tai oikeuteen käyttää yritysosakkeen tuomaa pelioikeutta. AGK:n kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen pelioikeus ei anna suoraa osallistumisoikeutta, mutta hallitus voi antaa erillisen osallistumisluvan erikseen nimetyille henkilöille, jotka historian tai muiden syiden perusteella sen ansaitsevat.
  2. Kisassa noudatetaan golfin virallisia kilpailusääntöjä. Paikallissäännöt huomioidaan kulloinkin vallitsevan tilanteen mukaan.
  3. Kilpailu pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä. Korkein hyväksyttävä slope-tasoitus on 20. Myös korkeamman tasoituksen omaava pelaaja voi osallistua kisaan, mutta saa hyväkseen vain em. tasoituksen. Tasatuloksen sattuessa alhaisemman tarkan tasoituksen omaava pelaaja voittaa. Jos peli tämän jälkeenkin on tasan, ratkaistaan paremmuus matemaattisen menetelmän perusteella.
  4. Kilpailu pelataan pääsääntöisesti sunnuntaisin. Lähtöaika pyritään saamaan klo 08.20-09.20 väliselle jaksolle. Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin viikon keskiviikkoon klo 16.00 mennessä caddiemasterille puhelimitse tai netin kautta. Lähtöaikoja on varattu 3. Ilmoittautuminen on esteen sattuessa peruutettava, jotta mahdolliset jonottavat pelaajat pääsevät mukaan ja tarpeettomat lähtöajat voidaan peruuttaa.
  5. Pelaajat voivat keskenään muodostaa peliryhmiä, jotka kilpailun vastaava hyväksyy. Sitä varten pelaajien tule olla paikalla noin 15 minuuttia ennen ensimmäistä varattua lähtöaikaa.
  6. Osallistumismaksu kaudella on 10 €. Palkinnot jaetaan kahdelle parhaalle siten, että toiseksi sijoittunut saa 10 € ja voittaja loput. Kun pelaajia on 10 tai sen yli, osallistumismaksuista tarjotaan pelaajille pieni olut tai vastaava. Kussakin kilpailussa otetaan osanottomaksuista 10 € kauden lopussa jaettavaa erikoispalkintoa varten, eli kertyneen potin voittaa viiden (5) kierroksen parhaan nettokeskiarvon tehnyt pelaaja. Voittaminen siis edellyttää osallistumista vähintään viiteen (5:een) kilpailuun. Tasatuloksen sattuessa ratkaisee parempi yksittäinen nettotulos.
  7. Supernaara osallistumismaksu on 30 €. Kertyneestä summasta maksetaan kilpailun jälkeen tarjoiltava iltapala ja juoma. Loppu jaetaan kahden parhaan kesken %-suhteessa 70/30. Supersunnuntaihin voivat osallistua ne, joilla on vähintään kolme osallistumista normaaliin viikko-kisaan kuluvan kauden aikana.
  8. Supersunnuntain voittaja saa vuodeksi haltuunsa ”Naara”- kiertopalkinnon.
  9. Kaikki tasoitusta laskevat kortit on jätettävä caddiemasterille riippumatta sijoittumisesta kilpailussa.
  10. Miesten kisan järjestelyistä ja tilastoinnista vastaa kunakin vuonna erikseen valittava ”cheeffi”.