Toimikunnat

Tawastin Toimikunnat

edustustoimikunta

EDUSTUSPELAAJAT

Edustuksen toimikunnan tavoitteena on luoda Tawastin kilpapelaajille edellytyksiä menestyä kansallisissa golfkilpailuissa. Edustus tukee myös seuran juniorityötä järjestämällä vuosittaisen Junnukoulun sekä auttamalla seuran Prota Olli Tapolaa valmennusten toteuttamisessa.

 

Toimikunnan vetäjä
Kalle Ahtiainen
+358 50 420 1629
kalle.ahtiainen@ssab.com

SENIORITOIMIKUNTA

Senioritoimikunta järjestää virikkeellistä toimintaa kaikille senioripelaajille (yli 50v). Tärkeimpiä tapahtumia ovat 12-osainen viikkokisa yhdessä AGK:N senioreiden kanssa, tällä hetkellä 3 seuraottelua (KG, Kurk, NGK), osallistuminen jokavuotiseen 10 seuran tapahtumaan sekä kaupunkiotteluun Hämeenlinna-Hyvinkää yhdessä AGK:n kanssa. Senioritoimikunta järjestää myös talviharjoittelua seuran pron johdolla.

 

Toimikunnan vetäjä
Heikki Aaltonen
+358 40 048 0204
seniorit@tawastgolf.fi

 

junioritoimikunta

JUNIORITOIMIKUNTA

Tawast Golfin junnutoimikunnan tarkoitus on kehittää seurassa ja alueella lasten ja nuorten golfharrastamista. Junnutoimikunta pyrkii aktivoimaan toimintaa klubiympäristössä junnujen hyväksi. Toimikunnan tehtäviä ovat pääasiassa olleet huolehtia ryhmille valmennus, varmistaa talous, järjestää tapahtumia ja kilpailuja sekä huolehtia päättäjäisjärjestelyistä, että yhteisöllisyyden kehittämisestä. Toimikunnan ydintehtävä on houkutella laadukkaalla toiminnalla mahdollisimman moni lapsi ja nuori golfharrastuksen pariin liikkumaan ja tätä kautta saada varttuville junnuille ikuinen harrastus golfista jokaisen omien tavoitteiden mukaisesti. Toimikunnassa toimii tällä hetkellä golfia harrastavien lasten ja nuorten vanhempia sekä lasten ja nuorten liikkumisesta kiinnostuneita vapaaehtoisia toimijoita.

Toimikunnan vetäjänä
Manu Sintonen
+358 50 514 6440
manu.sintonen@hotmail.com

TASOITUS- JA KILPAILUTOIMIKUNTA

Toimikunta järjestää seuran jäsenille ja muille pelaajille monipuolista, kiinnostavaa ja kannustavaa kilpailutoimintaa sekä huolehtii seuran jäsenten tasoitusten paikkansapitävyydestä. Kilpailutoiminta kannustaa jäseniä kehittymään pelaajina. Pelaajan tasoituksen tulee vastata hänen taitoaan. Toimikunta tiedottaa sääntömuutoksista jäsenistölle. Seuran kilpailutoiminnan tuloksen kautta rahoitetaan seuran muuta toimintaa.

Toimikunnan vetäjä
Janne Oksanen
+358 50 5882589
janne.oksanen@hatala.fi

naistoimikunta

NAISTOIMIKUNTA

Naistoimikunnan painopiste on seuran naisten osallistumisen ja tekemisen aktivoinnissa. Toiminnalla edesautetaan seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä. Naistoimikunnan puheenjohtaja on Ladykapteeni ja jäseniä toimikunnassa on ollut yleensä 6-8 kpl. Ladykapteeni valmistelee ja järjestelee yhdessä naistoimikunnan kanssa kauden tapahtumia, retken, omia kilpailuja, vähintään yhden avoimen kilpailun ja ystävyysotteluita. Lisäksi ladykapteeni hoitaa naisille tarkoitetun opetuksen järjestelyistä ja huolehtii seuran naisjäsenille tiedottamisesta, esim Tawastin Ladyt Facebookissa.

Toimikunnan vetäjä
Ladykapteeni
Raika Laine
+358 50 547 7399
raika.laine@gmail.com

HALLITUKSET

Oy: Kari Nylander (pj), Petriina Punkari-Mäkiaho, Aki Kiiliäinen, Sampo Liusjärvi ja Heikki Veteläinen

Ry: Petriina Punkari-Mäkiaho (pj), Jussi Luokomaa (kapteeni), Raika Laine, Janne Oksanen, Manu Sintonen, Heikki Aaltonen ja Kalle Ahtiainen

Scroll to Top