Toptracer

Toptracer Range

Toptraceristä lyhyesti

Ensimmäinen Toptracer Range -range tehtiin vuonna 2017, ja se aloitti matkan, jonka avulla pelaajat voivat kokea golfia ammattilaisten tavoin ympäri maailmaa. Toptracer Range tarjoaa interaktiivisen ja sosiaalisen kokemuksen, joka sopii täydellisesti kaikille tasoille. Reaaliaikaisen datan avulla pelaajat voivat kilpailla erilaisissa peleissä, parantaa taitojaan tai yksinkertaisesti tutustua golfpeliin.

Toptracer Rangen hinnoittelu TÄÄLTÄ

Toptracer sovellus

Lataa sovelluskaupastasi Toptracer sovellus, jotta voit käyttää simulaattorin kaikkia toimintoja. Lataamalla sovelluksen pääset kirjautumaan simulaattoriin näppärästi puhelimellasi ja saat tallennettua lyöntisi sovellukseen. Lisäksi kirjautuneena pääset pelaamaan mm. St Andrewsin kenttää sekä Pebble Beach kenttää.

Toptracer pelimuodot

Pelimuotoja on useita: Harjoittelu, Kalastuspeli, lähestymishaaste, driverhaaste jossa tarkin ja pisin voittaa, virtuaalista golfia, lähin lippua, pisin drive ja pistepeli.

 

Toptracer range sijaitsee aivan klubitalon läheisyydessä. Uudella 2021 valmistuneella Toptracer rangella on 11 katettua lyöntipaikkaa ja näillä paikoilla on käytössä Toptracer -lyöntianalysaattori.

Katoksessa on myös loistavat oheistilat kavereiden kanssa harjoitteluun/pelaamiseen ja ajanviettoon.

Analysaattorilla pelaaja voi oman lyöntinsä analysoinnin lisäksi pelata simulaattorigolfia (kenttinä mm. Pebble Beach sekä St Andrews) sekä lukuisia muita viihteellisiä pelimuotoja (pisteiden keruu, lapsille kalastuspeli, pisin drive, lähin lippua).

Toptracer mahdollistaa kilpailemisen niin oman porukan kesken kuin muitakin pelaajia vastaan ympäri maapallon. Nyt ei ole tarvetta lähteä ulkomaille pelaamaan, kun maailman huippukentät saapuvat Tawast Golfiin.

Toptracer Range
youtube-video-thumbnail
Scroll to Top