Senioreiden Tawastin avaus

Tawastilla tavattiin tiistaina. Senioreiden toinen osakilpailu käytiin loistavassa kevät- tai lähes kesäsäässä Tawastilla. Kaikki eivät ole tainneet vielä kaivaa mailojaan talvivarastosta kun mukana oli tälläkin kertaa vain 63 pelaajaa. Kaukana ollaan niistä ajoista kun hetkittäin piti miettiä mahtuvatko kaikki halukkaat edes mukaan. No, ajat muuttuvat, näillä mennään.

N 50 sarjassa valta keikahti tällä kertaa tawastilaisille. Marjut pelasi hyvää peliä ja oli paras sekä pb että lp kisassa. Anna-Maija säesti hyvin sijoittuen molemmissa toiseksi. Ihan ei päästy tasoitukseen mutta molemmilla 35 pistettä. Tasaista oli sillä seuraavilla sijoilla olivat Merja 34 pist, Johanna 33 pist ja Auli samloin 33 pistettä.

N 70 sarjaa hallitsi kukas muu kuin Sisko. 37 pistettä, 98 lyöntiä. Paula pelasi tasan tasoitukseensa, 36 pistettä, Tuula kolmas 34 pistettä.

M 50 pb kisassa voiton korjasi Arto Tikkanen 39 pistettä. Lehtimäen Rauno varmisti aulankolaisten kaksoisvoiton 36 pisteellä Ari Ranki oli kolmas, 36 pistettä. Arin tulos merkitsi, että lyöntejä kertyi vain 81 eli päivän parasta peliä. Harilon Juha, kevään varmasti pelannut ei pettänyt tälläkään kertaa. Tulos 84. Artolla lyöntejä 86.

M 70 sarjassa vanhat herrat hurjastelivat. Pb kisasan voiton vei Olli Ruokonen, tulos 39. Virolan Eskolla sama tulos mutta isompi tasoitus, joten kakkostila. Korpelan Esko kolmantena 37 pisteellä.Anttilan Karilla ja Tenon Anterollakin 36 pistettä. Paras lyöntipelitulos oli Elorannan Sepolla, sama 81 kuin Arilla. Saaren Risto kakkosena tuloksella 83. Aulangolla on kova kaksikko ihan valtakunnan tasollakin.

Ensi viikolla keskiviikkona pelataan ensimmäistä kertaa tällä kaudella Everstillä. Jokohan silloin saataisiin suurempi määrä pelaajia. Sääennuste on ainakin hyvä, lämmintä riittää ja siitähän vanhat luut tykkäävät.

Nähdään!

Heikki

Scroll to Top