Seniorit Everstillä

Keskiviikon kisapäivän sää oli niin hieno, että jos paremmaksi menisi niin melkeinpä pilalla olisi. Ei tuulta, runsaasti aurinkoa, lämpö lämmitti vanhoja luita mukavasti. Ilmankos koolla oli enenmmän pelaajia kuin aikaisemmissa koitoksissa, yhteensä 79. Ja tulostaso oli sen mukaista. Vaikkei kenttä vielä ihan parhaassa formussa ollutkaan niin enpä moittisi kun ajattelee, että eletään toukokuuta. Okei, edellisen päivän Pirunpellon kokemuksen jälkeen jää vain ihmettelemään miten eri lailla kentät ovat talvehtineet mutta kaikella on selityksensä. Sastamalalaisia käy kyllä kateeksi, jos jossain nyt havunneulasen löysi niin siinä kaikki moitittava. No, kun katselee tämänkertaisia tuloksia Everstiltä niin täytyihän sen olla hyvin pelattava. Ei kai nyt noin monella pelaajalla samassa kisassa voi pelkkää hyvää tuuria käydä, rajansa kaikella. Peukkuja Juipelle joukkoineen!

N 50 sarjassa Inkeri Helen piti vahvasti valtikkaa käsissään. 39 pistettä ja 87 lyöntiä, kovaa valuuttaa. Pirkko S, Marita L ja Merja V pelasivat 36 pistettä eli tasoitukseensa.

Varttuneempien ladyjen puolella Anneli Hietala palasi voittokantaan 35 pisteellä. Tiukasti kakkosena Tuija Herbst 34 samoin kjuin kolmannella Tuula Räsäsellä. Lyöntipelissä Tuija oli jiukan taitavampi, 88 brutto.

Miesten puolella oli molemmissa sarjoissa melkoista ilotulitusta. M 50 pb ykkönen Ilkka Salonen 41, Ari Heikkilä 39, Heikki Sandberg 38, Teemu Pulkkinen 38, Aslak Lukander 37. Viiden joukkoon ei asiaa omaan tasoitukseensa pelaamalla. M 50 lp kunkku luonnollisesti Juha Selin, brutto 74. En paljoa puhuisi selkävaivoista. Mennyttä maailmaa, toivottavasti. Ilkalla 77, Arilla 79.

M 70 sama hurjastelu jatkui. Antero Teno 41, Seppo Eloranta 40, Risto Saari 40, Raimo Ahtiainen 40, Hannu Ossi 39! Ilolla huomioin Hannun tuloksen, monen vaikean vuoden jälkeen Hannu tekee vahvaa paluuta. Swingi on säilynyt yhtä kauniina kuin menneinä aikoina! Lyöntipelissä kolme parasta alle 80. Seppo 76, Risto 77 ja Raimo 79. Kelpaa näitä katsella.

Viikon päästä palataan taas takaisin Tawastille. Toivottavasti ruohon kasvu on hyvässä vauhdissa ja saadaan aukkopaikat nopeasti ympeen. Lämmöstä se ainakaan ei ole kiinni, ennusteen mukaan siis.

Mukana mailoja ulkoiluttamassa

Heikki

Scroll to Top