Senioreiden ensimmäinen viikkokisa

 Niin se vaan kevät tuli tänäkin vuonna vaikkei välillä siltä oikein näyttänyt. Ja keväthän merkitsee Tawastin ja Aulangon senioreiden viikkokisojen käynnistymistä. Tällä kertaa sää ei tainnut huomata, että tähän aikaan pitäisi olla jo hiukan lämmintä. Rapiat 4 astetta aamulla kun ensimmäiset lähtivät matkaan. Ja taas saatiin huomata, että golf on ulkoilmalaji eikä mitenkään tasapuolinen. Iltapäivän pelaajat taisivat tarjeta jo kesäkamppeissa.

Sadetta ei sentään saatu koko päivänä. Kenttä oli sellainen kun se tähän aikaan vuodesta tavallisesti on, sama kuitenkin kaikille. Saattoi olla välillä hiukan onneakin putatessa mutta eihän se pahasta ole. Ja pitkässä juoksussa onni ja epäonni menevät tasan, uskokaa pois. 

Kun tarkastellaan tuloksia voi helposti todeta, että naisten osalta ei mitään uutta sitten viime kauden. Johanna, Johanna, Sisko, Sisko, Tuula, Tuula. Näinhän se oli viime vuonnakin. Erja ei nyt päässyt mukaan tähän kisaan mutta kunhan hän on mukana niin ”back to Basics”. Tulostaso pysyi maltillisena mutta kunhan päästään kautta eteenpäin nähdään varmasti punakynää eli tasoituksen alittavia tuloksia. Miesten osalta Saaren Riston,Harilon Juhan ja Vuorisen Reijon brutto 78 ovat kyllä mainitsemisen arvoisia. Tiedän, että Risto oli kuukauden verran etelässä harjoittelemassa mutta mistä Juha ja Reijo nuo tuloksensa taikoivat? Toisaalta, itsellä oli mahdollisuus olla lähes koko talvi etelässä ja pelata golfia neljä kertaa viikossa. Kysykääpä pelikavereiltani Suhosen Pentiltä tai Malisen Jukalta kuinka pitkälle oma avaukseni ykkösväylällä kantoi! Taitaa olla edellleen niin, että ei se määrä vaan laatu!

Markku Hietalan 36 pistettä ansaitsee myös maininnan. Näin on kausi polkaistu köäyntiin. Seuraava kisa pelataan poikkeuksellisesti tiistaina Tawastilla. Toivotaan, että kelit hiukan lämpenevät siihen mennessä. Tiedoksi jo tässä vaiheessa, että Tawastilla pelataan väylät 4 ja 17 tilapäisille viheriöille. Väylän 17 voisi kyllä pelata viheriölle mutta sinne ei pääse ilman kumisaappaita ja nehän eivät kuulu golfiin 🙂 Nähdään tiistaina!Heikki

Scroll to Top