Viikkokisat puolessa välissä

Tawastin ja Aulangon senioreiden viikkokisat ovat nyt puolessa välissä. Keskiviikkona, 26.6.pelattiin Tawastilla kauden kuudes osakilpailu helteisessä säässä. 68 kilvoittelijaa oli paikalla, toivottavasti kaikilla oli riittävästi juotavaa mukana ja myös muistivat juoda. Ei riitä pelkästään mukana kanniskelu! Pikkuinen tuulen vire ajoittain auttoi selviytymään, aika monta sateenvarjoa päivänvarjoina seuraili pelaajia. Kenttä on toipunut kevään shokista, kiitos kenttähenkilökunnalle. Jos se kelpasi edellisen viikon SM-kisailijoille niin kai se kelpaa myös meille, ei varmaan kaikille mutta suurimmalle osalle. Tulostaso oli aika kova, alle tasoituksen piti pelata voittaakseen. Anitta Kärkkäisen 45 pistettä oli ihan omassa kastissaan, olikohan viikkokisojen ennätys?

N 50 pb ykönen tällä kertaa Inkeri Helen pistein 40. Anna-Maija Mikkotervolla pisteitä 39 ja kakkossija.Lyöntipelissä järjestys oli sama, Inkerillä lyöntejä 86, Anna-Maijalla 95.

N 70 pb paras oli edellä mainittu Anitta Kärkkäinen ja pisteitä huikeat 45. Kakkosena Anneli Hietala pistein 37. Sama tulos kolmannella Sisko Partasella ja neljännellä Paula Paakkari-Kaukosella. Lyöntipelissä järjestys aivan sama, Anitta 90, Anneli 96, Sisko 97 ja Paula 101.

M 50 pb eniten pisteitä Ari Heikkilällä, 38. Heikki Sandberg kakkosena pistein 37, Timo Sankari kolmonen 36 pisteellä ja samat pisteet Arto Tikkasella neljäntenä. Lyöntipelin ykkönen oli kukas muu kuin Juha Selin. Tulos 74. Arilla lyöntejä 79, Timolla 81.

M 70 pb sarjaa hallitsi jälleen Risto Saari. Pisteitä 39 ja lyöntejä 76, voitot molemmissa sarjoissa. Toiseksi eniten pisteitä keräsi Taisto Luosto, 38. Kolmantena Martti Harmonen 37, neljäntenä Lauri Lindberg 36 samat viidennellä Hannu Viitasaarella. Lyöntipelin kakkonen oli Matti Torkkeli 82, kolmas Matti Mäkivirta samoin 82. Martilla lyöntejä 85, Laurilla samat 85.

Kuudessa kilpailussa on kertynyt suorituksia 408, joista tawastilaisille 225 ja aulankolaisille 183. Yhteensä pelaajia on ollut 108, joista tawastilaisia 59 ja aulankolaisia 49. Tawastilaiset ovat pelanneet Aulangolla 107 kertaa ja aulankolaiset Tawastilla 73 kertaa. Tällaista kertoo Heikkilän Arin tilasto mm.

Mukana helteestä hengissä selvinnyt

Heikki

Scroll to Top