Tawastin seniorit voittoon Nurmijärvestä

Tawastin naisseniorit olivat hurjalla pelipäällä kun pelattiin seuraottelu Nurmijärveä vastaan Tawastin kentällä maanantaina 17.6.2024. Sää oli varsin otollinen hyville tuloksille ja niitä myös syntyi. Pelaajiahan molemmista seuroista oli 16, Nurmijärveltä 5+11, meiltä 6+10. Pelimuoto seuraotteluissa harvinaisempi tasoituksellinen lyöntipeli. Joukkuetulos muodostui10 parhaan yhteenlasketusta lyöntimäärästä.

Kun taisto taukosi ja päästiin laskemaan tuloksia voitiin todeta, että omat ladyt olivat huikeassa vedossa. Saarenkannan Ritva kertoi heti kierroksen jälkeen, että aika hyvin meni. Ja todella, meni aika hyvin, sanoisin että erinomaisesti. Netto 64 ja selvä kisan voitto! Mutta mutta, eipä päässyt Ritva helpolla. Partasen Sisko alkaa jälleen kuntoutua ja nyt kirjattiin tulos 66 ja kakkossija. Eikä tässä vielä kaikki. Viikkokisoissa erinomaista tuloskuntoa esittänyt Räsäsen Tuula kirjasi nyt tuloksen 69. Kisan kolmanneksi sijoittui vieraiden senioripäällikkö Pekka Koskinen tuloksella 69. Pesi puhtaasti virkaveljensä, häpeä, häpeä. Aika siirtyä reserviin.

Ennenkuin paljastetaan koko totuus täytyy mainita, että tarkkuutta testattiin väylällä 7. Sopiva paikka, jossa lähes samat mahdollisuudet niin naisilla kuin miehilläkin. Kaikkihan tietävät, että minä en pidä pisin draivi kisasta ja kun sain vielä päättää niin sellaista ei myöskään ollut. Tällä kertaa tarkin oli Erkki ”Eko” Räsänen tuloksella 3,04m.

Kun sitten ynnättiin kummankin seuran 10 parasta tulosta voitiin todeta, että isännät olivat vahvoilla tälläkin kertaa niin kujin monasti ennenkin. Tawastilaisilla lyöntejä yhteensä 725 kun nurmijärveläiset tarvitsivat 738 lyöntiä. Kiertopalkinto vuodeksi meidän kaappiin! Meidän parasnaispelaaja jo aikaisemmin mainuttu Ritva Saarenkanta, paras mies Jukka Malinen. Vastaavasti vieraiden parhaat Terhi Valajärvi-Lehtonen ja kapu Pekka Koskinen.

Vuoden päästä mitellään jälleen Nurmijärvellä. Mitäs jos yllätettäisiin silloin isännät ja pidettäisiin kiertopalkinto toinenkin vuosi meidän kaapissa! Ei muta kuin sitä kohti!

Mukana säheltämässä

Heikki

Scroll to Top