Tawastilla kokeilet golfia ihan ilmaiseksi!

Tawastilla kokeilet golfia ihan ilmaiseksi!

Golf koetaan vieläkin usein vaikeasti lähestyttäväksi lajiksi, vaikka näin ei olekaan. Me Tawast Golfilla haluamme tehdä sen kokeilemisesta entistäkin helpompaa!

Jos et ole kokeillut golfia aiemmin, on sinulla nyt siihen ainutlaatuinen tilaisuus! Me tarjoamme sinulle tarvittaessa välineitä lainaan, annamme yhden korillisen palloja Toptracer simulaattoriin ja opastamme sinut alkuun. Pääset 11-paikkaisessa simulaattorissa halutessasi kokeilemaan lyöntiä tai jopa pelaamaan ihan ihka oikeaa kenttää. Oikeita palloja lyödään ulkona harjoitusalueella oikeilla mailoilla ja simulaattorin näyttö kertoo mihin pallosi kentällä päätyy.

Jos kärpänen puraisee, on harrastaminen Tawast Golfilla jatkossakin helppoa ja vaivatonta. Kysy lisää puhelimitse 0600 550060 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tawast@tawastgolf.fi. Tai lue lisää golf kursseista: https://tawastgolf.fi/golfopetus/

Toptracer avataan keväällä säiden salliessa, viimeistään vapun korvilla. Lisätietoja aukioloista ja Toptracerista löydät nettisivuiltamme www.tawastgolf.fi.  

Lasten ilmaiset golfiin tutustumiset

Järjestämme lapsille ja nuorille suunnattuja erilaisia tapahtumia ja kilpailuita.

  • Ilmainen OP-Golfkoulu 7 – 14 vuotiaille: 14.- 16.5.2024
  • Lasten ja nuorten lauantait jokaisen kuukauden ensimmäinen lauantai. Lasten lauantaisin Toptracer rangella voit lyödä golfpalloja ilmaiseksi, lisäksi teemme lapsiystävällisiä tarjouksia ravintolaamme: 4.5.2024, 1.6.2024, 6.7.2024, 3.8.2024, 7.9.2024.
  • Golfiin tutustuminen 18.5.2024. Maksuton yhden päivän tutustuminen golfiin, alle kouluikäisille lapsille (isommatkin lapset saavat tulla!). klo 10.00-14.00. Golfiin tutustumisen jälkeen kaikille osallistujille jäätelöt. Voit tulla omien aikataulujen mukaan 10.00-14.00 välisenä aikana. Päivän aikana suoritetaan rasteja, jonka jälkeen palkinnoksi saa jäätelön klubiravintolasta.
  • Kanes Junnuchallenge on kaiken tasoisille juniorigolfareille, kilpailut ovat maksuttomia, kilpailuita on  neljä kertaa, kauden aikana, joista kaksi Tawast Golfilla ja kaksi Aulanko Golfilla. Kilpailuissa palkitaan parhaat pelaajat 4. eri sarjassa. Kilpailut ovat 9-reikäisiä, ja vanhempia toivotaan etenkin nuorempien mukaan kentälle.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan! 😊

Scroll to Top