SÄHKÖINEN LASKUTUS 2024

E-LASKUT JA SÄHKÖPOSTILASKUT ENSISIJAISENA VAIHTOEHTONA

Laskujen aikataulu

Lähetämme jäsen-, junioripelioikeus- ja hoitovastikelaskut 20.2.2024. Jäsenlaskut lähtevät kaikille 2023 jäsenille, junioripelioikeus lähetetään kaikille juniorijäsenille (alle 21v.) ja hoitovastikelaskut osakkeen omistajille.

Laskut toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse.  Mahdollisuutena on myös henkilöasiakkaiden e-lasku ja yritysasiakkaiden verkkolasku perinteisen sähköpostilaskun sijasta. Mikäli mikään edellä mainituista vaihtoehdoista ei ole mahdollinen, lähetämme laskun perinteisen postin kautta.

Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutustiedot NexGolfissa ovat ajan tasalla. Voit tehdä muutoksen itse NexGolfissa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostia tawast@tawastgolf.fi Ethän maksa jäsen- ja hoitovastikemaksuja verkkopankkiisi tallennetulla vanhan laskun pohjalla, vaan käytät aina saapuneen laskun tilinumeroa, summaa ja viitenumeroa. Näin maksu kohdistuu oikealle laskulle, oikealle tilille ja oikealla summalla. 


Sähköpostilasku – Maventa transactions

Laskut saapuvat Maventa transactions nimikkeellä. 

Oletuksena laskut lähtevät kaikille asiakkaillemme sähköpostitse jäsen/ asiakasrekisterissämme olevaan sähköpostiosoitteeseen. Laskut löytyvät myös kirjautumalla omilla tunnuksilla NexGolfin nettiselaimella.

E-lasku suoraan verkkopankkiin

E-laskua varten tulee jokaisen tehdä itse e-laskusopimus oman verkkopankkinsa kautta. E-laskun lähettäminen ei ole mahdollista ilman itse tehtyä sopimusta. Neuvoja tämän sopimuksen tekoon saat tarvittaessa omasta pankistasi. Mikäli olet sekä Tawast Golf ry:n jäsen että Tawastia Golf & Country club Oy:n osakkeenomistaja, tulee sinun tehdä sopimus molemmille laskuttajille erikseen. Kun e-laskusopimus on tehty, saat siitä hetkestä eteenpäin tehdyt laskut suoraan verkkopankkiisi.

Verkkolasku yritykselle

Mikäli haluat varmistaa, että lasku tulee verkkolaskuna, voit toimittaa myös verkkolaskutiedot toimistoomme tawast@tawastgolf.fi

Muuta huomioitavaa:

Osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää, mikäli hoitovastike on erääntynyt. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä. 

Tawast Golf

Scroll to Top