Seniorit toista kertaa Tawastilla

Keskiviikkona, 24.6 pelattiin senioreiden viikkokisatourin kolmas osakilpailu, nyt jälleen Tawastilla. Kenttä oli hienossa kunnossa ja aurinko paistoi, ehkä jopa liikaakin. Pelaajia oli tällä kertaa 85, helle varmaan pelotti osaa joukoista. No, olihan siellä kuumaa. Mittari näytti 30 astetta eikä varjoa juurikaan löytynyt muualta kuin sateenvarjon alta. Tulihan niillekin käyttöä. Alkoi olla hiuklan kauko-itämainen tunnelma. Siellähän kuulemma kuljetaan paljon päivänvarjot auki. En ole koskaan itse käynyt katsomassa mutta isot pojat ovat kertoneet.

Sarjassa M 50 Ruokosen Olli näytti, ettei edellinen kerta ollut mikään vahinko. Nyt 39 pistettä ja sarjan voitto. Samalla pistemäärällä mutta suuremalla tasoituksella toiseksi pelasi Harri Jokinen. Hännisen Pertti hävisi vain pisteen, jolle pisteellä vuorostaan taipui Anttosen Kari.

M70 sarjassa mentii isoa kovaa. Virolan Esko oli päässyt lievistä puttiongelmistaan ja tulosta alkoi syntyä. Eskolla pisteitä 41. Kovasti pisti kampoihin Ahon Rami, mutta joutui lopulta taipumaan pisteellä. Lindbergin Luru, samoin kuin Nousiaisen Tapanikin pelasivat 38. Heille pisteem hävisivät Kerttulan Markku, Jokisen Hannu ja Rysän Pekka. Nämä kaikki siis alle tasoituksensa.

N50 sarja kuningatar oli Kärkkäisen Anitta pistein 40. Myös Saaren Pirkko pelasi alle omansa. Pisteitä 39. Räsäsen Tuula ja Ruokosen Auli molemmat keräsivät 36 pistettä.

N 70-sarjaa hallitsi varmoin ottein Marinin Rakel. Hänellä pisteitä 35 Saarenkannan Ritva oli toinen ja Lehdon Tuula kolmas.

Ilman tasoitusta parhaan tuloksen pelasi Luru, lyöntejä vain 80. Alkaa Lurunkin putti upota. Virolan Eskon tulos oli 81 ja Vehkaperän Heikin 82. Alkaa kaima olla pelottavan varmassa kunnossa. Enteilee hyvää kautta! Anttosen Karilla nuoremmassa sarjassa kertyi lyöntejä 82, Järvelän Juhalle yksi enemmän.

Nyt pidetään parin viikon tauko. Seuraavam kerran kohdataan Hugolla poikkeuksellisesti torstaina 9.7.

Huom!!!! Tästä lähtien vieraskentällä pelattaviin kisoihin ilmoittaudutaan joko netissä www.teetime.fi tai soittamalla ko. kentän cädärille. Normaaleja peliaikoja voi varata entiseen tapaan mutta kilpailuihin ilmoittautuminen muuttuu. Syynä tasoitusten tähän on se, että tasoitukset päivittyvät oikein.

Huom 2!!!! Lisää Hole – In – One tekijöitä viikkokisoissa. Mukavaa huomata, että joku ihan oikeasti lukee näitä jorinoitani. Paljastuu oikeaa tietoa pikku hiljaa. Marcus Filppula ilmoittautuu myös holarin tekijäksi. Nyt niitä on kolme, vieläköhän löytyy lisää?

Scroll to Top