Senioreiden kaupunkiottelu Hämeenlinna – Hyvinkää

Senioreiden kaupunkiottelu Hämeenlinna – Hyvinkää

Perinteinen kaupunkiottelu Hämeenlinna – Hyvinkää pelattiin helteisessä säässä torstaina 25.6 Hyvi Golfin erinomaisessa kunnossa olevalla kentällä. Tässä kisassahan mittelevät paremmuudesta yhdistetty Hyvi Golfin ja Kytäjän seniorit vastaan Tawastin ja Aulangon vastaavat. Kukin joukkue koostuu kolmesta nais- ja viidestä miespelaajasta eli yhteensä 16 hengen pelaajasta. Lopputulokseen lasketaan kahdeksan parhaan tulos ja näiden joukossa on oltava vähintää kaksi naispelaajaa. Pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli.

Ilma oli tosi lämmin. Ne, jotka ovat pelanneet Hyvinkäällä tietävät, että kenttä ei lukeudu ihan tasaisimpiin ja helppokulkuisimpiin Suomessa. Mäkeä riittä, niin ylös- kuin alaspäinkin. Käytettävissä olevat autot oli varattu edessämme pelaavalla kilpailulle, joten ei muuta kuin jalan matkaan.

Olen ihan varma, että hiki helmeille muidenkin kuin minun otsalla kierroksen jälkeen enkä pelannut edes vastullisesti joukkueessa. Toimikuntien puheenjohtajilla oli oma lähtö ladun aikaisijoina. Täytyy myöntää, että vilvoittava juoma katosi kierroksen jälkeen suht nopeasti kuiviin kitusiin. Eikä tuntunut missään.

Kotikenttä oli kova sana tälläkin kertaa. Paras hämeenlinnalainen, Vehkaperän Heikki olisi sijoittunut Hyvinkään joukkueessa viidenneksi, joten siitä voi arvata lopputuloksen. Yli kaksi lyöntiä per pelaaja hävittiin, joten loppuluvut olivat 596 – 617 isäntien eduksi. Kiertopalkinto siis isäntien kaappiin. No, saavatpahan aikaa hankkia yksi uusi laatta palkintoon, jonnekin on aikojen saatossa hävinnyt muutaman vuoden tiedot.

Ensi vuonna järjestelyvastuu on AGK:lla eli Everstillä tavataan.

Heikki

Scroll to Top