OnGolf Tour 2020

Lauantaina pelattiin Tawast golfissa On Golf Tour 2020 osakilpailu. Todella hienossa kelissä pelattu pari kilpailu keräsi yhteensä 76 paria eli 152 pelaajaa. Pelimuotona kahden hengen rämpeli, joka palattiin tasoituksellisena lyöntipelinä. Pelimuoto on tällä hetkellä erittäin suosittu ja osaltaan varmasti pelaajamäärään vaikutti myös järjestäjän erittäin hyvät palkinnot.

 

Kilpailussa palkittiin kuusi parasta joukkuetta ja kilpailun taso oli erittäin kova ja kärki oli tasainen. Voittaja joukkue tuli tällä kertaa Hyvinkäältä Jari ja Timi Torkkel, jotka pelasivat netto tuloksen 60. Isä ja poika nappasivat finaalimatkan Turkkiin Belekiin, joka pelataan helmikuussa 2021. Sijalle kaksi pari Päivi Lassander ja Tommi Ratilainen (PGC) tuloksella 61. Kolmanneksi Kimmo ja Mikko Koivula (SHG) tuloksella 61, mutta huonommalla sisääntulolla. Neljänneksi Paavo Inha ja Tomi Porter (Kurk) tuloksella 61. Viidenneksi Hämeenlinnan kovat pelimiehet Jonne Eerola ja Harri Juvonen tuloksella 62. Mainittakoon, että herrat lähtivät kierrokselle ennen ensimmäistä lyöntiä yhden lyönnin takamatkalta ja 11 alla ihanne tulos on erittäin mairitteleva. Kuudenneksi Jani Hirstiö ja Risto Kuokkanen (TG) tuloksella 62.

 

Tulostaso oli erittäin kova ja kaikki palkitut joukkueet olivat nettotuloksissa kahden lyönnin sisällä. Loppuun todettakoon, että Suomessa golf lajina ja eritoten pari pelit pelimuotona kilpailuissa ovat nosteessa ja lisäksi pelaajamäärät ovat hienossa nousussa seurassa kuin seurassa. Tawast golf kiittää järjestäjiä ja pelaajia hienosta kilpailusta.

Kilpailunjohtaja – Janne Oksanen Tawast golf.

Scroll to Top