Seniorit Everstillä

Senioreiden kisakiertue pysähtyi ensimmäistä kertaa tällä kaudella Everstillä. Täytyy onnitella Aulangon väkeä, kenttä oli kyllä sellaisessa kunnossa, etten ole tällä kaudella vielä muualla tavannut. Hyviä viheriöitä on kyllä tullut pelattua mutta Everstillä olivat myös väylät lähes moitteettomassa kunnossa. Iso peukku Juipelle miehistöineen. Ja Karpallekin! Kelpaa siellä kisoja järjestellä. Ilmakin oli ihan kohdallaan. Jos tämänpäiväisestä vielä golfsää paranee niin aika lähellä  pilalle menoa ollaan. Oivat puitteet hyville tuloksille.

Viivalle ilmestyi tällä kertaa 87 pelaajaa. Ja kyllähän niitä tuloksiakin syntyi. Juha Selin pelasi brutto 71 eli yhden alla. Ei ole koskaan ennen näissä kisoissa moista suoritusta nähty. ”Vanha mestari” näytti, että taidot ovat tallella. Ikä on vain luku. Pisteitäkin kertyi kovasta tasoituksesta huolimatta 39. Ei riittänyt ihan sarjan voittoon kun Kummin Toivo pelasi 40, mutta kokonaisuutena erinomaionen suoritus. Päivän kovimman pistebogey-tuloksen pelasi M70-sarjan Raimo Ahtiainen. Kortista löytyi 42 pistettä ja lyöntejä 77. Oli onni seurata Ramin peliä. Mahtui siihen virheitäkin, muunmuassa yksi vesipallo takaysillä ja siitä huolimatta 37. Tarvittiin vähän birdietäkin joukkoon avuksi. Toinenkin Raimo, nimittäin Aho keräsi yli parin, 37 pistettä, samoin Rantsin Kari, joka Tawastilla hiukan tuskaili lyöntinsä kanssa. Mitä lie keitosta välillä nauttinut, nyt näytti lyönti toimivan. M50-sarjassa Toivon ja Juhan lisäksi erinomaisesti pelasivat Ilkka Ylänen, 39 pistettä, samoin Jari Papunen. Kari Lahtisella pisteitä oli 38.

Naisten puolella N50-sarja voiton pelasi Sisko Partanen pistein 37. Tuija Herbstilläpisteitä oli 34, samoin Anna-Maija Mikkotervolla. Tuija scr-tulos oli 87. N70- sarjan voitti Rakel Marin pistein 35. Lyöntipelissä paras oli Erja Helen-Salonen, tulos 88.

Seuraava kisa pelataankin sitten taas Tawastilla. Päivä on torstai 17.6.2021. Sitä ennen on vielä monta tapahtumaa. Keskiviikkona 2.6 tawastilaiset kohtaa Kurk Golfin seniorit kotikentällään. Keskiviikkona 9.6. pelataan Everstillä M75 Tourin osakilpailu, torstaina 10.6 Tammer Golfissa M70 Tourin kilpailu ja tiistaina 15.6. vielä Alue Tourin toinen osakilpailu jälleen Everstillä. On siinä halukkaille kisaa kerrakseen.

Heikki

Scroll to Top