Senioreiden seuraottelu Nurmijärvellä

Perinteinen seuraottelu Nurmijärven Golfklubin senioreita vastaan käytiin tiistaina 29.8 Nurmijärvellä. Joukkue koostuu 11 mies- ja 5 naispelaajasta, pelimuoto tasoituksellinen lyöntipeli. Jostain syystä meillä tuntuu olevan kovasti vaikeuksia saada joukkuetta täyteen. Vajaalla oltiin nytkin matkassa. Kun meitä senioreita on seurassa lähes 500 eikä otteluista muodostu kenellekään kustannuksia vaan kaikki matkasta peliin ja ruokailuun kustannetaan toimikunnan taholta hiukan mietityttää, missä vika. Ketään en syyllistä vaan ihan oikeasti haluaisin tietää, miksi tapahtuma ei kiinnosta. Saa pelata vierasta kenttää, tutustua uusiin ihmisiin! Ei Nurmijärvi enää ole yhtä paha kuin vuosikymmen sitten. Omasta mielestäni yksi siisteimpiä kokonaisuuksia, kauniit maisemat. Koetaanko lyöntipeli liian armottomaksi pelimuodoksi kun seuraotteluiden pitäisi olla hauskoja tapahtumia? Toisaalta joukkuetulokseen lasketaan vain osan pelaajista tulokset, joten pieni epäonnistuminenkaan ei ole niin pahasta. Eikähän näissä otteluista kivitaloista ja miljoonista pelata.

No, näin nyt tällä kertaa. Mukana oli 11 miestä kun lasketaan kuljettaja, AGK:sta lainassa ollut Pertti Lehto mukaan sekä 3 naista. Joukkuetulokseen oli sovittu laskettavaksi 7+3, vähän armoton meille! Eihän meillä sitten ollut nokan koputtamista kun tulokset julkaistiin. Rökäletappio, mutta kokemusta rikkaampana lähdettiin kotimatkalle revanssi mielessä. Palkintojen jaossa sovittiin, että ajankohtaa muutetaan kevääksi, jolloin kummallakin seuralla tuntuu olevan hiukan väljempää kalenterissa.

Ai niin se sää! Sehän oli hyvä. Alussa aurinkoa, lopussa pilvistä ja muutama tippa vettä, mutta ei haitaksi. Siinäpä pääasiat!

Ensi vuonna Tawastilla tavataan!

Heikki

Scroll to Top