10 seuraa Tammer Golfissa

Perinteikäs 10 seuran ottelu pelattiin tiistaina 29.8 Tammer Golfissa. Kisaa on pelattu jo niin kauan, että kukaan ei oikein tunnu muistavan miten kaikki sai alkunsa. Osaaottavat seurat kun eivät tunnu noudattavan mitään tiedossa olevaa jakoa. Alkujaan seuroja oli 7 mutta muutama vuosi sitten kisa laajennettiin koskemaan myös Kanava Golfia, Iitti Golfia Hartolaa. Näin Tammer, Aulanko, Tawast, Messilä, Lahti, Vierumäki ja Koski Golf saivat uusia tuttavuuksia.

Joukkueet koostuvat 4+8 pelaajasta. Pelimuoto on tasoituksellinen pistebogey ja lopputulokseen lasketaan 2 naista ja 6 miestä.

Tawastin menestys on vaihdellut vuosien saatossa. Joskus on oltu pohjalla ja joskus ihan kärkikahinoissa. Voitto vielä puuttuu. Tällä kertaa sijoitus oli keskikastia eli sijaluku 7. Mikä eniten harmittaa oli se, että aulankolaiset olivat 10 pistettä parempia sijalla 4! Voiton vei isäntäjoukkue Tammer Golf selvällä 5 pisteen erolla Kanava Golfiin. Kolmas oli Hartola. Parhaat tawastilaiset olivat naisista Tuula Räsänen ja miehistä Erkki Räsänen. Molemmilla muuten 33 pistettä. Hyvin tuntuu parilla synkkaavan! Seuraavina aina luotettavat Virolan Esko ja Partasen Sisko.

Omien merkintöjeni mukaan ensi vuonna järjestämisvuorossa olisimme me. Täytyy vielä tarkistaa, kun toisenlaistakin huhua on kuulunut. Talvi on aikaa selvitellä.

Scroll to Top