Senioreiden kauden päätöskisa

Teksti: Heikki Aaltonen

Ei voinut keväällä kisapäivää päätettäessä arvata, että viikon ainoa sadepäivä sattui juuri keskiviikoksi 26.9. Ja koko päiväksi, ja lisäksi lämpötila alle 10 astetta! Taitaa olla jonkun muun vuoro päättää näistä kisapäivistä! Alkujaan kisaan oli ilmoittautunut ennätysmäärä 58 pelaajaa, mutta ymmärrettävästi joukko pieneni hiukan aamun valjettua ja karmean totuuden paljastuttua. Sääennuste ei ollut erehtynyt tällä kertaa. Oli meitä urhoollisia kuitenkin lähtöhetkellä vielä 46, joista yhtä vaille kaikki pääsivät maaliin. Toivottavasti Markun jalka saadaan kuntoon nopeasti, vaikka tämä kausi on kyllä taputeltu, niin pahalta tilanne kuulemani mukaan näytti. Onneksi samassa lähdössä oli asiansa osaavia, jotka antoivat nopean ensiavun. Kiitos siitä Ekolle!

Viime vuonna sama pelaaja onnistui niin tasoituksin kuin ilmankin. Niin kävi nytkin, mutta onneksi eri pelaaja. Martti Marde Jaakkola ei taida kauden mittaan montaa kertaa ennättää kisailla, kun huolehtii meidän pelialustasta, mutta taitaa olla niin, että mitä vähemmän, sitä paremmin! Pistebogey-kisan selvä voitto ainoana alle tasoituksen, pisteitä 38. Kova suoritus siihen keliin. Mardella oli myös paras scr-tulos 89, joskin voitto oli tiukalla. Räsäsen Erkki hävisi vain lyönnin, Lukanderin Aslak, Ahon Raimo ja Anttosen Kari kaksi. Räsäsillä oli muutenkin sadonkorjuupäivä, Tuula sijoittui pistebogeyssa toiseksi ja kun Marde jo pokkasi scr-sarjan ekapalkinnon, suureni Tuulan lahjakortti huomattavasti. Ahon Raimo vei kakkoskuoren, ja kun Räsäsen Erkki sai jo scr-sarjan kakkospalkinnon, vei hcp-sarjan kolmoskuoren Veijalaisen Kari.

Lähimmäs lippua kisan väylällä 7 voitti Koposen Seppo tuloksella 1,06m. Omien sanojensa mukaan kisan ainoa onnistunut lyönti! Väylällä 11 tarkin oli Heiniemen Marketta, tulos 1,88m.

Joukkuekilpailun ”Valssi” voiton tanssahteli joukkue Martti Jaakkola, Esko Heiniemi, Esko Virola ja Lauri Lindberg.

Palkintojen jaon yhteydessä palkittiin myös senioreiden reikäpelin parhaat. Voittajaksi selviytyi tänä vuonna Heikki Vehkaperä, joka neljännellä jatkoreiällä kukisti Juha Harilon. Kolmossijan jakoivat Tuija Herbst ja Timo Lyytinen.