Senior Tourit pyörähtivät käyntiin

Valtakunnallinen, varsin mittava Senior Tour eri ikäryhmissä on pyörähtänyt tämän kauden osalta käyntiin. Tawastilaisia on ollut mukana eri tapahtumissa varsin runsaasti ja menestystäkin on tullut.

Tässä lyhyt katsaus tapahtuneeseen. Toivottavasti jatkossa saan enemmän puhtia kirjoittamiseen ja pystyn referoimaan jokaista tapahtumaa erikseen. Menneenpä tapahtumajärjestyksessä.

Kauden avaus oli FST 1 M 50 Nordcenterin Fream-kentällä.

Meiltä mukana Juha Selin ja Jyrki Hakala. Juhalla alku oli vähän nihkeää, eka rundi 85, mutta toisena päivänä jälleen tuttua hyvää tekemistä. Tuloksena 74 ja lopputuloksissa T18. Ei varmaan tyydyttänyt pelaajaa itseään mutta toinen päivä antoi osviittaa tulevasta. Jyrkillä riitti Suomen vaikeimmalla kentällä haasteita, kierrokset 86+94, sija T125.

M 75 Tour Kultaranta

Meiltä mukana Aaltonen, Aho, Ahtiainen, Kyyrä, Lindberg.

Raimo ”Rami” Ahtiainen on potenut lonkkaansa koko kevään. On nyt jonossa lonkkaleikkaukseen ja pelaaminen kävellen on jo sinänsä jokseenkin haasteellista. Hänen omia sanoja  lainatakseni: ”Kun on paikat kipeät, ei voi riuhtoa, eikä repiä” ja tulosta näyttää syntyvän. Takaysi parissa, lopputulos 77 ja toinen sija koko kisassa. Ei hullumpaa puolirammalta :). Lurulle 84 ja lopulta T9, A:t Aaltonen ja Aho veljellisesti lopulta T 27 ja Reijo T38. Kohtuullinen avaus papoilta. Vahinko, että Vehkis ei päässyt mukaan.

M 70 Tour Harjattula

Mukana Aaltonen, Anttonen ja Malinen

Vähän tasaisen nihkeää peliä vielä kaikilta. Anttonen tuloksellaan 86 lopulta T 40, Malinen 88 ja T 53 ja Aaltonen 89 ja T60. Pieni anekdootti allekirjoittaneen pelistä. Löin väylällä 6 väyläbunkkerissa kylkkärin ja pallo upposi bunkkerin etuseinään syvään lipan alle. Kukaan meistä ei oikein varmasti osannut sanoa, oliko pallo vielä bunkkerissa, oliko se omaan alastulojälkeensä uponnut, saisiko sen dropata bunkkerin ulkopuolelle lipan päälle vastaavaan kohtaan, missä se oli kaivautuneena. Pelasin varman päälle, pelaamaton paikka, droppi bunkkeriin ja yksi penalti. Lopputuloksen kannalta asialla ei ollut merkitystä, vain akateemista uteliaisuutta. Illalla viestittelin hyvälle ystävälleni Arto Teittiselle, joka antoi sitten oikean ratkaisun. Hyvitti, kun suuressa jenkkikisassa viikonloppuna ensin kolmannella kierroksella Corey Conners ja vikalla kierroksella Viktor Hovland kokivat väylällä 16 täsmälleen saman kohtalon. Ratkaisu oli tietenkin täsmälleen sama kuin minkä Artsi oli jo minulle antanut. Vapaa droppi bunkkerin ulkopuolella lipan päälle. Tämän vuoden alusta oli tullut uusi tulkinta tähän tilanteeseen.

M 65 Tour Salo

Mukana Anttonen, Heikkilä ja Nukari

Anterolla isännän kevätkiireet helpottaneet ja ehti golfin pariin. Tuloksena 84 lyöntiä ja T40, Arilla 88 ja T77. Karilla toinen kisa putkeen, nyt 90 ja T90

M 60 Tour Hanko

Mukana Antero Nukari ja Juha Harilo.  Antero vertyi näyttämään isännän paikan. Tuloksena 79 ja T11. Juha vähän piilotteli tulemistaan, 90 lyöntiä ja T 118.

M 50 haastajatour Tawast

Meiltä Anttonen, Harilo, Juonala, Ranki

Juha kävi vähän muualla veryttelemässä ja kotikentällä näytti mistä mies on tehty. Lopputulos 78, jolla irtosi toinen sija samalla tuloksella voittajan kanssa. Taisi jäädä vähän kaivelemaan väylän 16 tulos 8, miten se sitten syntyikään, en tiedä. Heikki J 84 ja T29, Kari 86 ja T 46 ja Arilla 95 ja T 114.

M 80 Tour Salo

Mukana ikinuori Seppo Koponen, kohta 89v !

Seppo kirjautti 96 lyöntiä jolla heltisi loppusija T24. On sen vaan terästä!

Alue Tour Pirkkala

Mukana oli runsaasti tawastilaisia. M 75 sarjassa Vehkis pääsi vihdoin tositoimiin ja tuloksena  netto 71 ja neljäs sija. Rantsin Kari oli sijalla 9, Luru 16. Allekirjoittanut sijalla 22 ja Ahon Rami 26. M 70 sarjassa Kari A sija 17 ja Jukka M 23. M 65 Ari Heikkilä 81 ja sija 23. M 50 Juha H:n tuloskunto jatkuu, 81 lyöntiä ja  sijoitus 14. Naisia ei meiltä mukana ollut, miksiköhän?

Tulevana viikonloppuna pelataan FST 2 M 50 Senioripokaali Vierumäellä. Siellä mukana meiltä on vain Jyrki Hakala. FST 2 N 50 ja N 60 Senioripokaali pelataan Everstillä, mutta siellä ei meikäläisiä näy.

Toukokuu on näin käsitelty, seuraavaksi siirrytään kesäkuun puolelle. Siitä sitten, kun kisoja on pelattu!

Rangelta (syystä)

Heikki

Scroll to Top