Senioreiden avaus Aulangolla

Nyt oli kyllä keli kuumaa ja kyyti kylmää kun senorit avasivat kautensa Aulangolla, tällä kertaa Everstillä. Mukaan lähti yhteensä 78 pelaajaa eli selvä lisäys avajaisiin. Kenttähän oli ajankohta huomioiden varsin mukavassa pelikunnossa. Näkyy selvästi, että Everstin rölli viheriöillä kestää lumihometta paljon paremmin kuin meidän kylänurmikka. Ikävä vaan, että ruoholajikkeen vaihto ei ole ihan niin yksinkertaista kuin äkkiseltään luulisi. Olisihan se muuten tehty jo ajat sitten. No, nyt kun lämmin kausi alkaa myös kasvu nopeutuu, varsinkin kun yöpakkaset (siis ilmastolliset) alkavat olla takanapäin. Monet varmaan huomasivat, että kun viheriöt ovat suhteellisen hitaat ei breikkejä tarvitse huomioida kovinkaan paljon. Kunhan vaan puttaili kohti tankoa tai reikää oikealla vauhdilla niin keskimäärin hyvä tuli. Vai mitä?

Naisten puolella molemmissa sarjossa tarvittiin alle tasoituksen tulos, jotta voitto heltisi. N 50 sarjassa Anna-Maijalla tulos 38 samoin kuin Siskolla N 70 sarjassa. Ja kakkosilla, Pirkko Saari ja Tuula Räsänen samoin samat 37. Varsin yksimielistä sakkia. N 50 scr paras oli Pirkko Saari tuloksella 94 ja N 70 sarjassa kukapas muu kuin Erja Helen-Salonen, tulos 90.

Miesten puolella tulostaso oli suorastaan huikea varhainen ajankohta huomioiden. M 50 pb sarjan voitto heltisi pistein 41 Ilkka Yläselle. Vuorisen Reijolla pisteitä 40 kuten myös Virtasen Jormalla. Heikkilän  Arilla 39 ja Suhosen Pentillä 37. Juha Selin pelasi omassa kastissaa scr sarjaa, kaksi yli parin, 74 brutto. Ei nokan koputtamista muilla. Heikkilän Arilla 81, Sankarin Timolla 82 kuten myös Vuorisen Reijolla.

Jos olivat nuoret miehet vauhdissa niin eivätpä jarrutelleet ikisenioritkaan. Saaren Risto jatkoi hyvää tuloksentekoa, pisteitä 42 ja lyöntejä 78. Ei mitään lisättävää, tasoitus saa kyytiä! Korpelan Eskolla pisteitä 41, lumimestari Jokisella 39, ikäpresidentti Koposella 38, Viitasaaren Hannulla 37. Scr sarjassa toiseksi paras oli Anttosen Kari tuloksella 83, allekirjoittaneella 86 samoin kuin Lindbergin Laurilla. Korpelan Eskolla lyöntejä 88.

Ensi viikolla pidetään pientä taukoa näissä merkeissä. Tiistaina on M 75 Tourin kisa Kultarannasa ja keskiviikkona M 70 Harjattulassa. Perjantaina avaavat kautensa M 65 sarjalaiset Salossa ja lauantaina M 60 Hangossa. Seuraavalla viikolla tiistaina pelataan ensimmäinen aluetourin kisa Pirkkalassa ja viikkokisat jatkuvat poikkeuksellisesti torstaina Tawastilla. Kuinkahan kovaa silloin mennään?

Mukana sähläämässä

Heikki

Scroll to Top