Sandels Open Tour osakilpailu 16.6.2018

Sandels Open scramble pelattiin Tawast Golfissa lauantaina 16.6.2018 yllätys yllätys, paahtavassa auringon paisteessa. Pääsystä maafinaaliin oli kisaamassa 38 paria.

Tänään tiistaina se kauan kaivattu vesisade saatiin. Olisitteko viime kesänä osanneet kuvitella, kuinka onnellisia ollaan vesisateesta tänä kesänä?! Juu ei. Mutta onneksi vettä ei tullut lauantaina, aurinko helli meitä koko kisan ajan.

Erikoiskilpailuja Sandels Openissa oli kaksi. Lähimmäs lippua kisa oli väylällä 9. josta palkinnon pokkasi Niko Helin tuloksella 1,39m. Onnittelut Nikolle!
Pisimmästä draivista vastasi Ville Kuronen. Pikkulinnut kertoivat pallon olleen muutama kymmenen metriä griinistä. Onnittelut huikeasta avauksesta Villelle!

\"\"

Kilpailun ykkössija meni parille Ville Kuronen ja Henri Nylander tuloksella 62 (slope heillä 0)
Onnittelut molemmille yhdessä ja erikseen!
Kilpailustrategiaa oli suunniteltu pitkälti pikkutunneille asti, eikö hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty, vai kuinka se nyt meni. Joten ansaitusti voitto tuli hyvin valmistautuneille. Voiton myötä he jatkavat syksyllä kisattavaan maafinaaliin, Tapiola Golfiin tavoittelemaan golfmatkaa Etelä-Afrikkaan.

Kakkosija matkasi Puula Golfin parille Aleksi ja Harri Oinasmaa tuloksella 63.
Lämpimät Onnittelut myös heille!

Kolmanneksi helteisessä säässä pelasivat Vihti Golfin Joni Rannikko ja Max Rautiainen tuloksella 63. Onnittelut Joni ja Max!

Kiitos kaikille osallistujille, kuten myös Tawast Golfille ja Olville!

Kiitos iloisesta peliseurasta Liisa, Minna ja Pekka!

Kilpailunjohtaja kiittää ja kuittaa
Anna-Maija Mikkotervo

 

Scroll to Top