Pullerin golfhalli avataan lapsille sekä nuorille 1.2.2021

Pullerin golfhalli avataan lapsille sekä nuorille 1.2.2021 (alle 20-vuotiaille) ohjattuun harjoitteluun. Valitettavasti vanhempien golfareiden osalta halli pysyy suljettuna vielä helmikuun ja avaamisesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Alla Hämeenlinnan Liikuntahallien tiedote aiheesta.

Hallin kausimaksuista tehdään päätös, kun nähdään hallin toteutuneet aukioloajat.

 

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n päivitetty tiedote:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on keskiviikkona 27.1.2021 antanut Kanta-Hämeen yleisötilaisuuksia ja kokouksia koskevan päätöksen, jolla tällä hetkellä voimassa oleva tilaisuuksien kokorajaus 10 henkilöä jatkuu 28.2.2021 asti. Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n hallitus on päättänyt tänään 28.1.2021 seuraavista toimenpiteistä:

 1. Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit ja Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit pidetään suljettuina 28.2.2021 asti. Poikkeuksena alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminta, jota voidaan järjestää 1.-28.2.2021 maksimissaan 10 hengen pienryhmissä aluehallintoviraston määräystä noudattaen.
 2. Liikuntahallien sisäliikuntatilat, jäähallit, palloiluhalli sekä koulujen liikuntasalit ilta- ja viikonloppukäytön osalta pidetään suljettuina 28.2.2021 asti.Poikkeuksena alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminta, jota voidaan järjestää 1.-28.2.2021 maksimissaan 10 hengen pienryhmissä aluehallintoviraston määräystä noudattaen.
 3. Seurojen kuukausivuokratut tilat avataan käyttöön 1.2.2021 alkaen, alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten pienryhmäharjoittelua varten.
 4. Liikuntahallien järjestämät lasten ja nuorten liikuntaryhmät toteutetaan pienryhmissä aluehallintoviraston määräystä noudattaen.
 5. Liikuntahallien järjestämät työikäisten ja eläkeläisten sisäliikuntaryhmät pysyvät keskeytettynä toistaiseksi.
 6. Halliyleisöluistelu, Megajumppa ja Lavis pysyvät keskeytettynä toistaiseksi.
 7. Jalkapallon tekonurmikenttä pidetään auki toistaiseksi. Harjoitustoiminnalta edellytetään tiukkojen turvamääräysten ja –etäisyyksien noudattamista sekä toiminta suositellaan jaettavaksi enintään 10 hengen ryhmiin.
 8. Aikuisten kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille – palloilulajien SM-sarjat ja 1. divisioona (ml. Palloliiton linjauksen mukaisesti jalkapallon Kakkonen).
 9. Liikuntahallien hallinnoimissa tiloissa voi järjestää virallisia sarjaotteluita ja kilpailuja Aluehallintoviraston määräyksiä ja THL:n ohjeita noudattaen.
 10. Hämeenlinnan Urheilupuiston ulkojää ja ladut Pullerilla sekä Kaurilan kentällä ovat käytössä normaalisti sään niin salliessa. Pukutiloissa on noudatettava henkilömäärää koskevia rajoituksia
 11. Hämeenlinnan Liikuntahallien tilat ovat päivisin koulujen liikunnanopetuksen käytössä. Käytössä tulee huomioida koulujen omat ohjeistukset.

Tarkentavia ohjeita seuroille

Seurojen on toiminnassaan noudatettava seuraavia periaatteita:

 • Harrastusryhmän kokoonpano on vakiintunut ja perustuu ennakkoilmoittautumiseen.
 • Toiminnassa noudatetaan viranomaisten, ja liikunnan osalta lisäksi Olympiakomitean antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.
 • Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.
 • Toiminta toteutetaan tavalla, jossa lähikontaktit voidaan välttää.
 • Harrastusryhmän koko on mitoitettava niin, että osallistujat voivat säilyttää turvavälin. Suurissa tiloissa voi toimia useampi ryhmä kuitenkin siten, että ryhmät eivät ole keskenään kontaktissa.
 • Ryhmäkoon mitoittamisesta ja valvonnasta sekä muiden ohjeiden valvonnasta vastaa toiminnan järjestäjä.
 • Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö rajoitetaan vain välttämättömään käyttöön.
 • Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.

Seuroilta edellytetään ehdotonta ohjeiden, turvavälien ja hygienian noudattamista. Mikäli rikkomuksia havaitaan, keskeytetään toiminta välittömästi.

Scroll to Top