Kerttu Hiltusen kuulumiset Englannista

Viimeksi laitoin kuulumisia ollessani lähdössä Ruotsiin tyttöjen joukke-EM-kilpailuihin. Se kilpailu ja seuraava Oslossa pelattu European Young Masters menivät minulta todella alakanttiin. Jälkeenpäin ajatellen vanha tekniikkaongelma alkoi näkyä jo Vierumäen SM-kilpailuissa, ja sitten näissä kilpailuissa lyönti oli ihan kauheaa. Yritin saada sitä kuntoon lähettämällä videoita isälleni, joka on valmentajani, mutta edelleen Englantiin lähdettäessä swingissä oli paljon pielessä. Onneksi isä lähti kanssani Englantiin ja virhettä päästiin korjaamaan yhdessä. Viiden viikon swingikorjauksen jälkeen alkoi tuloksia vihdoin näkyä lyönnissä, ja ensimmäisessä Englannin kisassa East Devonissa viimeinen kierros oli jo hyvää lyömistä. Siinä tuli koko kilpailun paras kierrostulos (-6) ja sain lopulta parhaan U16 pelaajan palkinnon.
East Devonista siirryttiin Lyme Regisin kentälle Englannin U16 mestaruuskilpailuihin. Tässä vaiheessa itseluottamukseni oli palannut, ja pystyin lyömään palloa varmasti kohteeseen pienellä kierteellä mikä mahdolllisti böödipaikkoja. Putin ja hyvän lähipelin ansiosta sain tehtyä par 5:lle useita böödejä. Sää oli parina päivänä todella tuulinen varsinkin kun kenttä oli aivan meren vieressä. Omaa peliäni tuuli ei kauheasti haitannut, koska päätin suunnan mihin lyön tuulen mukaan ja löin sinne. Lähdin joka kierroksella pelaamaan yhtä lyöntiä kerrallaan, enkä viimeisenä päivänä alkanut varmistelemaan paareja vaan yritin tehdä vielä lisää böödejä. Viimeisellä kierroksella putit eivät vaan tahtoneet upota, mutta se ei enää haitannut, vaan kotiin tuomisena oli selvä voitto. Voittaminen tuntui todella hyvältä, koska tämä oli isoin kisa mitä olen voittanut. Oli myös hienoa kun viimeisellä kierroksella oli paljon ihmisiä seuraamassa kärkiryhmää ja vapaaehtoiset talkoolaiset kantoivat samalla tulostaulua mukana. Viimeisen putin upottua sain vesikastelun Oonalta ja Adalta 😊
Nyt matka jatkuu kohti Irlantia, jossa pelataan ensi viikolla British Girls Open todella historiallisella kentällä ja upeissa maisemissa Ardglassissa http://www.ardglassgolfclub.com/. Kyseessä on yksi kauden pääkisoista, ja tällä hetkellä sinne meneminen tuntuu enemmän kuin kivalta. Lyönnin pitäisi nyt olla kunnossa ja itseluottamus kasvoi edellisen kisan voiton jälkeen. Pari harkkakierrosta, hyvät merkinnät ja sitten annetaan palaa!!
\"\"

 

Scroll to Top