Edustuspelaajat esittäytyvät osa 1.

Tawast Golfin edustuspelaajista ensimmäisenä esittelyvuorossa ovat Jonne Eerola sekä Marko Helén.

Jonne Eerola

\"\"

Mid-tourilla menestyksekkäästi esiintynyt Jonne Eerola valittiin ensimmäistä kertaa Mid-maajoukkueeseen.

Jonne on Mid-rankinnin kolmannella sijalla heti Mika Piltzin ja Marko Helenin jälkeen.

Kauden kohokohtina ennen tulevan viikonlopun Mid SM- reikäpelejä Jonne mainitsee niin voiton Tapiolan osakilpailusta kuin myös kolmannen sijan Alastarosta sekä tietenkin valinnan Ruotsi-otteluun.

Reikäpelien jälkeen seuraa Jonnen kisaohjelmassa Mid-Tour Nordcenter, jonka jälkeen onkin aika taistella seuranmestaruudesta kotiviheriöillä 17.-19.8.

25.-27.8. pelattavaan Ruotsi-otteluun valittu Jonne lähtee voitontahtoa uhkuen tuplahaukkarit valmiiksi viritettynä💪💪

Marko Helén

\"\"

  • Jonne Erolan ollessa uudempi ja ehkä myös hiukan oudompi kasvo meillä Tawastissa, on toinen Mid Tour-tähtemme sitäkin tutumpi mies. Marko ”Helge” Helen on kaikille tuttu kasvo, eikä vähiten pitkän kapteeniuransa takia. Täksi kaudeksi Markon tilalle valittiin toinen silkinhieno herrasmies Heikki Kajanto.
  • Markon Mid Ranking sijoitus on tällä hetkellä 2. heti Mika Piltzin jälkeen. Marko voitti Mid Tourin avauskilpailun Alastarossa uusinnassa Tapiola Golfin Keijo Jaakolaa vastaan, ja sai näin ollen lentävän lähdön kauteen.
  • Helge edusti Suomea tänä vuonna Midien EM-kisoissa Bulgariassa, ja piti kokemusta onnistuneena, vaikka tuloksellisesti sija 28. jättikin parannettavaa. Maajoukkuepaikka on kunniatehtävä ja sitä pitääkin Markon mielestä rohkeasti tavoitella. Viime vuonna pelatun Ruotsi-ottelun syke saa Helgelle edelleen ihon kananlihalle. Hävitä kun ei kerta kaikkiaan saanut, ja Helge voittikin kaikki omat ottelunsa saaden lempinimen ”Ruotsinkaataja”. Samalla kivenkovalla voitontahdolla Marko lähtee myös tämän vuoden Ruotsi-otteluun.
  • Perjantaina alkavat MID SM-reikäpelit, jonne Helge myös osallistuu, ja siellä kristallinkirkkaana tavoitteena on mennä päätyyn asti. Reikäpelin jälkeen Markolla on omassa Mid-kalenterissaan jälkeen vielä yksi osakilpailu Nordcenterissä loppujen kisojen jäädessä tänä vuonna väliin. Yyteriin joukkueiden SM-kisoihin Tawastin joukkue lähteen tavoittelemaan rohkeasti menestystä, eikä pelkästään osallistumaan.
  • Seuranmestaruutta hienojen pelimiehien joukossa Helge pitää kovassa arvossa, ja lupaakin puolustaa viime vuoden voittoaan kynsin ja hampain.
Scroll to Top