Iris Rumblessa huima osanotto!

\"\"

Olvin, LähiTapiolan, Miraculoksen, High Peak Finlandin sekä Amer Sports Finlandin sponsoroima joukkuekilpailu Irish Rumble pelattiin lauantaina Tawastin erinomaisessa kunnossa olevilla viheriöillä. Kyseinen kilpailu pelattiin nyt ensimmäistä kertaa ja pelimuotona oli neljän hengen best ball. Kilpailumuoto oli jännittävä, sillä eri väylillä pelaajilta huomioitiin eri määrä tuloksia joukkueen yhteistulokseen. Näin ollen joillakin väylillä epäonnistumisia sallittiin hieman enemmän ja tietyillä väylillä tilanne oli taas täysin toinen.

\"\"

Koska kenttä oli ollut suljettuna jäseniltä senioreiden EM-kisojen vuoksi neljä päivää, pelattiin Irish Rumble osittaisena yhteislähtönä. Näin seuran jäsenet pääsivät pelaamaan odotettuja päiväkierroksiaan normaalisti eikä kenttää tarvinnut sulkea klo 10 koko päiväksi. Tämä aiheutti valitettavasti myös sen, että pimeä pääsi yllättämään viimeisissä lähtöryhmissä pelanneet ja näin ollen joukkuekilpailun lopputuloksiin huomioitiin 16 reikää. Näin tulokset pysyivät kuitenkin reiluina poikkeuksellisissa olosuhteissa. Kilpailunjohto pahoittelee osittaista virhearviota ja lupaa, että ensi kaudella jatketaan paremmalla aikataululla.

\"\"

Joukkuekilpailun voittoon pelasi joukkue Esa Laakso, Anna Ylänen-Laakso, Ilkka Ylänen sekä Eija Ylänen. Voittajien tulos oli 22 alle par’n. Kakkossijan pokkasi kolme lyöntiä huonommalla tuloksella joukkue Aki Kiiliäinen, Hanna Kiiliäinen, Lasse Riihimäki sekä Minna Riihimäki. Kolmanneksi sijoittui samalla tuloksella Raija Lehtinen, Pekka Lehtinen, Juhani Lehto sekä Tuula Lehto.

\"\"

Irish Rumblessa palkittiin myös tasoituksettoman sekä tasoituksellisen sarjan parhaat pelaajat henkilökohtaisella tasolla. Voittajaksi tasoituksettomassa sarjassa golfasi erinomaisella tuloksella 71 LGV:n Pasi Keskumäki. Mies kiitti voittopuheessaan kenttään erinomaisesta kunnosta sekä järjestävää tahoa mukavasta kilpailusta.

Tasoituksellisen sarjan paras oli Aulangon Joel Tolvanen.

\"\"

Kisan jälkeen ravintolassa nautittiin musiikista ja hyvästä tex mex-ruoasta. Palkintojenjaossa oli paikalla vielä reilusti väkeä, olihan arvottavana Turkin matka ja muita hienoja palkintoja. Tunnelma läpi kilpailun oli miellyttävän rento ja positiivinen. Tällaiselle kilpailulle on selvästi tilausta – se nähtiin jo upeasta osanotosta! Kiitos kaikille osallistujille ja tietenkin myös sponsoreille!

\"\"

Scroll to Top