Kankaantaustan Kaneka

Perinteinen, ensimmäinen Kankaantaustan kaupungin osan golfmestaruus, Kankaantaustan Kaneka, ratkottiin lauantai-iltapäivällä Tawastin kentällä. Kilpailun nimen salaisuus paljastuu heti Portugalissa käyneille, muille se varmasti jää arvoitukseksi. Paljastetaan tässä yhteydessä, että kun Portugalissa, ainakin eteläisessä Algarvessa baarissa tilaa Kanekan, saa eteensä ison tuopin olutta. Siellä kirjoitusmuoto kylläkin taitaa olla Caneca. Pieni olut on muuten Imperial, jos joku sellaisen haluaa. Tuo Kaneka sointuu vaan Kankaantaustan kanssa paljon paremmin kuin esimerkiksi Tuoppi:).
Ilmahan oli hieno ja kenttä hyvässä kunnossa. Pelaajiakin mukavasti 17, vaikka enemmänkin mahtuisi. Tässä onkin pieni haaste.. Miten saada asia laajempaan tietoisuuteen. Facebook? Joku muu keskusteluryhmä? Jokainen voisi ainakin ottaa tehtäväkseen kertoa tuttavilleen asiasta, siis niille, jotka virallisesti asuvat ko kaupunginosassa. Siis siinä, jonka kaupungin mittaustoimisto on määrittänyt. Siihen kuuluvat muuten esim. Nuppola, Visamäki ja Virveli.
Kisan ylivoimainen voittaja oli Ritva Saarenkanta, joka keräsi peräti 42 pistettä. Hieno tulos Ritvalta, joka pitkään on voivotellut, kun tasoitus vaan nousee. Nyt laski oikein kunnolla, 2,5. Kisan kovimman tuloksen pelasi odotetusti Juha Selin, mutta millä pelillä! Alkuun kaksi birkkua, bogey väylälle 8, ulos 35. Sisääntulossa bogey väylällä 14 ja birkku päätösreiällä, lyöntejä yhteensä 71 ja pisteitä 38! Kelpaa siinä lähteä maata edustamaan. Saman pistemäärän pelasi Nurmen Kari, joka sijoittui kolmanneksi. Neljäs oli Ahtiaisen Rami, pisteitä 36 ja viides palkittu Kainulaisen Pekka, jolla pisteitä 34.
Näin tällä kertaa. Toivottavasti ensi vuonna saadaan vielä enemmän pelaajia mukaan ja sää suosisi niin kuin nyt. Laittakaa sanaa kiertämään.

Heikki

Scroll to Top