Hole in One seuraottelussa Nurmijärvellä

Senioreiden kauden toinen seuraottelu käytiin tiistaina 5.6. Nurmijärvellä. 16 pelaajan voimin oltiin matkassa, 5 naista ja 11 miestä. Nurmijävellä vastaavasti 6 naista ja 10 miestä. Tässä kisassa pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli ja joukkueen tuulokseen laskettiin kymmenen pelaajan tulos, niiden joukossa vähintään 3 naispelaajaa. Kenttä hyvässä kunnossa vaikka isännät sitä vähän valittelivatkin, ilma hyvä, kaikki kunnossa kunnon tulostehtailuun.

Aikojen saatossa tässä kisassa taitaa olla vain yksi poikkeus että kotikentän taika ei pitäisi. Vuonna 2015 nurmijärveläiset voittivat meidät Tawastilla. Muuten on  menty kotivoittojen tahdissa. Eikä tullut poikkeusta tälläkään kertaa. Kun lounas oli nautittu voitiin julistaa lopputulos. Nurmijärveläiset selvisivät 743 lyönnillä kun taas meillä tuhraantui 767. Ei kahta puhetta voittajasta. Kiertopalkinto vuodeksi NGK:n kaappiin.

Mutta ei me ihan tyhjin käsin kotiin lähdetty. Kisan parhaan tuloksen, 71 lyöntiä pelasi Raimo Sintonen. Ja sokerina pohjalla. Väylällä B8, lyhyehkö par 3, Sisko Partanen pisti pallon yhdellä pompulla kuppiin! Hole in One! En muista koskaan seuraotteluiden historiassa vastaavaa tapahtuneen. Hyvä Sisko! Jo kolmas ”vahinko” samalle pelaajalle!!

Ensi vuonna kohdataan sitten jälleen meidän kotikentällä. Mikään muu kuin kiertopalkinnon palauttaminen meidän kaappiin ei kelpaa!

Mukana

Heikki

Scroll to Top