PERHEMALJA 2023 – uutta kaudelle 2023!

Mikä on perhemalja?

Perhemalja on foursome-reikäpeli cup. 

Millainen pelimuoto on foursome?

Foursome-pelimuodossa lyödään samaa palloa vuorotellen reikään asti. Myös avaukset lyödään vuorotellen eli toinen pari avaa parilliset ja toinen parittomat väylät.

Ketkä voivat osallistua?

Perhemaljaan osallistuvan parin täytyy olla samasta perheestä sekä Tawastin jäsen.

Milloin ja miten voin ilmoittautua perheenjäseneni kanssa mukaan?

Ilmoittautuminen päättyy 10.6. Mukaan voit siis ilmoittautua vaikka heti suoraan Nexgolfin kilpailukalenteriin tai caddiemasterille. 

Paljonko osallistuminen maksaa?

Kilpailumaksu on parilta 10 € ja se maksetaan caddiemasterille ennen ensimmäistä peliä.

Mitä tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen?

Ilmoittautumisen päätyttyä arvotaan reikäpelikaavio, josta selviää ensimmäisen pelin vastustajapari. Kaavio ilmestyy sekä kilpailukalenteriin että klubin ilmoitustaululle. Merkitse halutessasi kaavioon kierrosten sopimista varten puhelinnumero.Kaaviossa yläpuolella olevalla pelaajalla on vastuu olla ensimmäisenä yhteydessä peliaikoja sovittavissa. Kierrokset on pelattava kierrosaikojen aikana.

Kierrosajankohdat:

1. kierros 12.6-8.7.

2. kierros 9.7.-6.8.

3. kierros 7.8.-20.8.

4. kierros 21.8.-3.9.

5. kierros 4.9.-24.9.

Miten määräytyy parin pelitasoitus?

Parin pelitasoitus saadaan laskemalla yhteen molempien pelaajien slopet. Sen jälkeen jaetaan tämä tulos kahdella ja kerrotaan ¾:lla. Reikäpeleissä tämän avulla voidaan laskea, mikä pari saa millekin väylälle eteen, ja kuinka monta lyöntiä. 

Mitä tapahtuu pelin jälkeen?

Pelin jälkeen voittajapari ilmoittaa tuloksen caddiemasterille. Tämän jälkeen voi kaaviosta seurata, mikä pari on seuraavaksi vastassa.

Voittajat jatkavat pelejä kohti finaalia, mutta entä ensimmäisellä kierroksella hävinneet. Jääkö kisa vain yhteen kierrokseen?

Tänä vuonna uutuutena kaikki parit pääsevät pelaamaan ainakin 2 peliä. Ensimmäisen kierroksen voittajat siirtyvät toiseen kaavioon taistelemaan Perhemalja-pokaalista. Häviäjät pelaavat toisiaan vastaan toisessa kaaviossa. Tässä kaaviossa voi edetä myös kyseisen kaavion finaaliin taistelemaan hyvästä lohdutuspalkinnosta.

Scroll to Top