M 75 ja M 70 Tour

M 75 Tourin toinen osakilpailu pelattiin keskiviikkona 7.6. Porvoon Virvik Golfissa. Aurinkohan siellä paistoi mutta tuuli oli kylmä, siis ihan aikuisten oikeasti kylmä. Itsellä taisi olla kolme pitkähiaista päällekkäin. Kyllähän se sitten lämpeni ja varsinkin kun lyöntejä alkoi kertyä vähän turhankin paljon.

Tawastilaisilla oli vahva edustus, Aho, Ahtiainen, Kyyrä, Lindberg, Vehkaperä sekä allekirjoittanut. Puitteet ihan tyydyttävät, viheriöt putattavia, väylillä mailan mitan siirtosääntö, eikä suotta.

Tasaisesti pelattiin koko porukka. Jaetulta sijalta 13 tuloksella 87 löytyvät Ahtiainen. Lindberg ja allekirjoittanut. Jaettu sija 43 Vehkaperä tuloksella 93 ja jaettu sija 70 Aho ja Kyyrä 98. Ilmoittautuneita oli 90, perille pääsi 88.

M 70 Tourin toisen kisan näyttämönä torstaina 8.6. oli Sea Golf Rönnäs. Ilma oli jo lämmennyt, pieni sadekuuro kisan loppupuolella ei tainnut kenenkään peliä pahemmin häiritä. Täällä meikäläisistä oli mukana Ahtiainen, Anttonen, Vehkaperä ja allekirjoittanut. Kenttä oli hyvässä kunnossa, erityisesti pisti silmään se mitä tuolla on tehty vuosien saatossa ympäristön suhteen. Silmän iloa jos peli ei aina kulje. Edellisestä vierailustani kentällä oli aikaa varmaan parikymmentä vuotta. Hieno oli palata jälleen.

Ahtiainen jatkoi jälleen kovaa menoaan. Nyt syntyi tulos 83, jolla heltisi jaettu 11. sija. Minulla tulos 86 jolla sijoittui jaetulle 25. sijalle. Vehkiksellä 89 ja jaettu 33. Anttosen tulos oli 92, jolla heltisi jaettu sija 63. Lähtöviivalle ilmestyi kaikkiaan 112 pelaajaa. Mainittakoon, että voittaja Ari Vauhkonen pelasi tuloksen 70 eli 2 alle parin. Neljä birdietä, yksi tupla. Vahvaa tekemistä!

Joukon jatkona

Heikki

Scroll to Top