WAGC SCRAMBLE 4.6.2023

WAGC Scramble pelattiin Tawast golfin kentällä sunnuntaina 4.6. Pari kilpailussa oli 44 joukkuetta taistelemassa Suomen finaalipaikasta, josta parhaat matkaavat Thaimaan Phukettiin taistelemaan mestaruudesta.

Kilpailu pelattiin väliaikalähdöin klo 8.00 alkaen ja viimeiset parit lähtivät kentälle klo 11.30. Sää suosi kilpailijoita ja tulostaso oli odotetun korkea. Kisassa pelattiin myös kaksi erikoiskilpailua, lähimmäksi lippua kisat väylillä seitsemän ja 14.

Paras SCR tulos palkittiin ja voiton veivät Hämeenlinnan edustuspelaajiin kuuluvat Antti Ahava ja Harri Juvonen tuloksella 64 (-8).

Lähimmäksi lippua kilpailut voittivat väylällä seitsemän Jari Kettunen (6cm) ja väylällä 14 Jari Keippilä (5,17m).

Antti Ahava

Pääkilpailussa HCP lyöntipelissä palkittiin kolme joukkuetta. Sija 1. Antti-Jussi Järvinen (Tawg) ja Harri Oksanen (TG) tuloksella 62. Sija 2. Tomi Virola (Tawg) ja Jussi Luokomaa (Tawg) tuloksella 64. Sija 3. Raimo Hietala (Tawg) ja Marko Sakari (Tawg) tuloksella 64.

Onnittelut kilpailun voitosta ja Suomen finaalipaikasta Antti-Jussille ja Harrille.