Seniorit hugolla

Viikkokisojen neljäs osakilpailu pelattiin keskiviikkona 31.5. vanhalla kunnianarvoisalla Hugolla. Sanovat kenttää helpoksi kun se on niin lyhyt. Olen kyllä vahvasti eri mieltä. Suomen kaunein se kyllä on ja vanhin alkuperäisessä asussa oleva, mutta helppo se ei todellakaan ole. Sopii mennä yrittämään. Itse olen yli 30 vuotta yritittänyt pelata sitä tasoitukseeni, onnistunut vain kerran. Ok, voihan se kertoa paitsi kentän vaikeudesta myös pelaajan taitamattomuudesta. Jos ei osaa lyödä suoria lyöntejä, matalia lyöntejä oksien ali, kierteitä puiden ympäri, korkeita niiden yli niin eihän siellä tulosta synny. Eikä siinä vielä kaikki, putatakin pitäisi osata. Näin perjantaiaamuna kun lämpöä on alle 10 astetta ja melkein räntää vihmoo on mukava muistella keskiviikon kisaa hiukan toisenlaisissa olosuhteissa.

Eihän silloinkaan shortseissa pelattu, paljaita sääriä kyllä näkyi, mutta olihan olosuhde ihan hyvä kunnon pelaamiselle. 75 meitä oli mukana, osa aamuvuorossa, osa iltapuhteella. Onneksi on valoisat illat, viimeiset taisivat saada urakkansa päätökseen alkuillasta. Älä koskaan aliarvio seniorin kykyä tehdä hyvää tulosta, siis golfissa. Kaikkien pistebogey-sarjojen voittajat pelasivat alle tasoituksensa, Seppo Koposen pisteet ihan omassa sfäärissään!

N 50 sarjassa Sirpa Tenolla pisteitä 38 ja pisteet voitto Pirkko Saaresta. Auli Ruokosella 34, Liisa Virtasella samoin 34 ja Johanna Suorannalla 33. Tasaista. Lyöntipelissä Pirkko oli paras, 87, Johanna kakkonen, 89 ja Auli kolmonen, 90.

N 70 voittajalla Tuula Ruuskalla samat 38. Sisko Partasella 36, Tuula Räsäsellä 35 Enni Sistosella samat 35 ja Paula Paakkari-Kaukosella 34. Erja Helen-Salonen voitti lyöntipelin, tulos täälläkin 87, Siskolla lyöntejä 89.

M 50 pistebogeyn paras oli Jorma Virtanen pistein 38. Pisteen vähemmän keräsi Markku Syvänen. Eero Pullisenkortista löytyi lyöntejä 35 pisteen arvoisesti. Puhtaan lyöntipelin voitti Timo Sankari tuloksella 82, Markulla 85. Ari Heikkilä kolmas 87, samalla tuloksella neljäntenä Reijo Vuorinen ja viidentenä Jari Virtanen.

M 70 kunkku oli aiemmin mainittu Seppo Koponen, ihmemies! 43 pistettä tällä kertaa. Kateeksi käy. Alkaa varmaan pikku hiljaa näkyä Sepon tasoituksessa. Harri Jokinen kakkonen, 38 pistettä, edellisen kisan holarimies Seppo Jaurto kolmas, 37, Osmo Kivansalo pistein 36 neljäs. Lyöntipelin voiton korjasi Lauri Lindberg, tulos 82. Kari Anttonen kakkonen, 83 ja Seppo kolmas, 84.

Näin tällä kertaa. Seuraava kisa pelataan jälleen Tawastilla keskiviikkona 14.6. Jokohan ilmat silloin lämpenisivät?

Mukana huitomassa

Heikki

Ps. Montakohan birdietä syntyi Hugolla kasilla kuvan avauksista?

Scroll to Top