Volvo World Golf Challenge osakilpailussa ennätyksellisen tiukka taistelu viimeisistä finaalipaikoista

Tawast Golfissa 26.8. sunnuntaina pelattiin Volvo World Golf Challenge osakilpailu. Sää oli hiukan syksyinen ja kostea, ja pieni sadekuurokin saatiin kisan edetessä. Kyseessä oli kauden viimeinen osakilpailu ja viimeinen mahdollisuus lunastaa kutsut kansalliseen finaaliin Vierumäen Cooke-kentälle 16.9.

\"\"

Päivän parhaat Tomi Mantela, Jyrki Hakala ja Terhi Savujärvi

Kisapäivänä nähtiin erittäin tiukka taistelu molempien sarjojen voitosta. Molempien sarjojen kolme parasta pelaajaa jakoi saman tuloksen. Kiertueen sääntöjen mukaan pienemmällä tasoituksella pelaava menee tuloksissa edelle. Lyöntipelisarjassa ensimmäiseksi sijoittui Jyrki Hakala TaWG, toiseksi Kari Nylander TaWG ja kolmanneksi Aki Kiiliäinen TaWG. Kaikkien tulos oli 72 nettolyöntiä. Neljänneksi tuli Karri Sahla TaWG 74 nettolyönnillä. Ei oltu vieraskoreita tässä sarjassa, kaikki palkinnoille sijoittuneet Tawastilaisia, Onnittelut jokaiselle!

Pistebogeysarjan palkintosijaan vaadittiin tänään 35 pistettä. Ensimmäiseksi sijoittui Tomi Mantela AGK, toiseksi Sami Vaherla MGS ja kolmanneksi Terhi Savujärvi GPI. Neljänneksi tässä sarjassa sijoittui Mikko Leppänen HaG tuloksella 33pb. Terhi Savujärvi oli myös paras nainen.