Helén ja Eerola ruotsin kaadossa!

Tawastin edustuspelaajat Marjo Helén ja Jonne Eerola olivat mukana suomen väreissä maaottelussa ruotsia vastaan Kytäjän hienokuntoisella North West kentällä.
\"\"
Tapahtuma alkoi joukkueen yhteisellä harjoituskierroksella lauantai iltapäivällä. Tällöin tulikin Jonnelle tutuksi maajoukkueen rookieille tehtävät rookie kasteet. Harjoituskierros piti suorittaa keltainen huomioliivi päällä jonka selkään oli brodeerattu isolla ROOKIE.
Itse kilpailu alkoi sunnuntai aamuna fourbalilla (lyödään vuorotellen samaa palloa) Marko sai parikseen kokeneen J-P Peltomäen. Marko ja ”Junha” olivat tulessa heti ottelun alussa ja 9 reiän jälkeen tilanne oli jo 5 up. Loppu tuli rutiinilla ja voitto lukemin 3/2
Jonne sai parikseen toisen roolien Joonas Huttusen. Rookiet hieman hermoilivat alussa tehden 2 tuplabogia rei´ille 3 ja 4. Tästä sisuuntuneena Jonne ja Joonas ottivat pelin haltuun voittamalla seuraavat 4 reikää. Rookien ensimmäinen voitto lukemin 4/3
Kapteeni Reunama päätti pitää pari samana iltapäivän bestball otteluihin.
Marko ja ”Juhna” saivat ennakkoon kovimman ruotsalaispelurin parinsa kera. Ottelu etenikin alkuun sinivalkoisten komennossa kunnes ruotsalaisten ykköspyssy sai birdie hanasa auki takoen neljän birdien suoran. Marko ja Juhna pääsivät vielä Markon eaglella peliin mukaan mutta lopuksi ruotsalaiset veivät matsin lukemin 3/2.
Jonnen ja Joonaksen bestball alkoi melkoisella tulituksella. 5 reiän jälkeen tuloksessa -4. Myös loppu tuli tasaisesti paareja tehden kruununa Joonaksen eagle kentän 12 väylällä oli liikaa ruotsin kaksikolle ja voitto jonnelle ja Joonakselle lukemin 2/1.
Ensimmäisen päivän jälkeen Suomelle johto lukemin 11.5-5.5💪 saunan kautta lähdettiin valmistautumaan illallisgaalaan ja kuulemaan kaikkien rookieitten puheita. Jonne kertoi olevansa aivan jäässä, mutta jotenkin siitä ralli englannilla selvittiin😊
Viimeisenä ja ratkaisevana päivänä oli vuorossa single reikäpelit.
Marko lähti single otteluun ennakkosuosikkina, pitkien drivejen ja tarkkojen lähestymisten ansiosta. Ruotsin poika roikkui kuitenkin jollain lailla mukana hovien pelastusten ansiosta. Takaysillä reijän reunat eivät olleet Markon ystäviä ja ruotsalainen pääsi kuskin paikalle. 16 väylällä Markolla oli hyvä paikka pistää peli tasoihin ruotsalaisen virheistä, mutta sitten tulikin se perinteinen Hannu hanhi, eli chippi reikään ja Marko dorm tilanteeseen. Seuraava väylä tasattiin ja voitto karkasi sinikeltaisiin lukemin 2/1.
Jonnen Viimeinen ottelu lähti tasaisesti liikkeelle, mutta etuysin edetessä par peli muutti tilanteen 3 up jonnen hyväksi. Tuliko sitten hyvänolontunnetta puseroon koska ruotsalainen voitti seuraavat 3 reikää ja peli olikin tasan. Birdien ja parin ruotsalaisen virheen turvin voitto saatiin lopuksi lukemin 3/1.
 Kokonaispisteet maaottelusta siis Suomeen 19-17 ja kannu jäi tiukan taistelun jälkeenodotetusti sinivalkoisiin!!
   – Jonne ja Marko
Scroll to Top