VIIKKOKISAT PÄÄTÖKSEEN

Senioreiden viikkokisojen viimeinen osakilpailu pelattiin keskiviikkona, 13.9. hyväkuntoisella Everstin kentällä. Vähän näkyi jo syksyn merkkejä viheriöillä mutta peliä se ei haitannut. Sää mitä parhain syyssää golfin kannalta, lämmintä riitti, ei tuulta eikä sadetta. Vahinko, että meitä ei ollut mukana enää kuin 36 innokasta, olisi ollut hieno ilma vaikka pelata kauden viimeinen kierros. No, monissa sarjoissa parhaat sijoitukset oli jo jaettu ennen tätä kisaa, mutta ihan oikeasti, kuinka moni pelaa tätä sarjaa vain voitto mielessä? Ainakin itselle tämä on mitä suurimmassa määrin sosiaalinen tapahtuma ja mukavaa vaihtelua arkeen. Vai olenko tässäkin suhteessa varsin omituinen olento?

No, näillä mentiin ketä paikalla oli. Hyviä tuloksia syntyi.

N 50 lp Anna-Maija netto 71 eli yksi alle, kakkosena Johanna yksi yli eli 73. Johanan brutto 92, Anna-Maijan 94.

N 70 pb Tuula Räsänen 38 pistettä ja selvä voitto. Pelaajia vain 3, harmi. Lp scr Erja brutto 87, hyvä syyskunto jatkuu.

M 50 lp Reijo Vuorinen 70, Ari Heikkilä 71, Juha Selin 72, Timo Sankari samoin 72, Juha Harilo 74, hyviä tuloksia kautta linjan.

M 50 lp scr Juha 73 omaa luokkaansa ainoana alle 80.

M 70 pb Harri Jokinen viimeisen reiän birdiellä 39 ja voitto. Itsellä hyvä päivä verstaalla ja 37, sama kuin Martti Harmosella. Larion Mikko jäi pisteen, 36 samoin kuin Hännisen Pertti. Martin , Pertin ja itseni kanssa samassa ryhmässä pelasi vielä kuudenneksi sijoittunut Esko Korpela 35, joten koko ryhmän panos oli tasaisen hyvä. Nousuja ja laskuja kullakin mutta lopputulos hyvä,

M 70 scr Seppo Eloranta 82 kuten myös Kari Anttonen. Itsellä 84, kaimalla Vehkaperä 85 samoin kuin Martilla.

Näin on viikkokisat saatu tältä erää päätökseen. Hiukan laimeaa oli tänä vuonna , osanottomäärä putosi edellisistä vuosista. Toivottavasti sama ei jatku ensi kaudella. Tawastilaisilla on vielä viikon kuluttua keskiviikkona 20.9.oma päätöskisa, johon tietenkin toivotaan edellisten vuosien tapaan runsasta osanottoa. Tällä hetkellä ilmoittautuneita näyttäisi olevan jo lähes 50, joten hyvää on luvassa.

Pieni yhteenveto viikkokisoista tulee hiukan myöhemmin. Vedän vähän henkeä, Ari viimeistelee tilastot (tai oikeastaan teki sen jo keskiviikkoiltana mutta en jaksanut vielä perehtyä niihin) ja sitten katsotaan mitä saatiin aikaiseksi.

Siihen saakka, hyviä syyspelejä kaikille ja kiitokset kaudesta

Heikki

Scroll to Top