10 SEURAA LAHDESSA

Keskiviikkona pelattiin Lahden Golfissa perinteinen 10 seuran ottelu. Mukana Lahden Golf, Messilä, Vierumäki, Iitti, Hartola, Kuusankoski, Vääksy, Tammer Golf, Aulanko ja Tawast. Aulanko puolusti viime vuoden voittoa. Sää erinomainen, hyvät edellytykset tuloksen teolle. Omana mielipiteenäni sanoisin kyllä, että kenttämestari ei oikein ollut ymmärtänyt kisan luonnetta. Kyllähän viheriöt saavat nopeat olla mutta rajansa kaikella ja erityisesti lippujen paikoilla. Enpä muista koskaan aikaisemmin putanneeni ulos viheriöltä mutta nyt tuli sekin tehtyä. Voinhan minä olla huono puttaajakin mutta silti! Näkyi kyllä sitten tuloksissa. Neljällä seuralla yksikään pelaaja ei saanut yli 30 pistettä. Omat vetelivät parhaillaan jopa 42, taisi muuten olla sama kaveri, joka edellisenäkin vuonna voitti henk koht kisan aika kovalla tuloksella ?? Toiseksi paraskin tulos oli kotiseuran pelaajan. Vieraista vain Tammer Golfin Olli-Pekka Miettinen alitti tasoituksensa, 37 pistettä.

Joukkueissa pelasi 12 henkeä, 4 naista ja 8 miestä. Pelimuoto oli pistebogey hcp. Joukkuetulokseen laskettiin 8 parhaan tulos sukupuolesta riippumatta. Tawastilaisten 8 parhaan tuloksetb olivat välillä 29-22 eikä sillä pitkälle pötkitty. Yhdeksäs sija oli kotiin tuomisina. Tiukkaa tosin oli siellä viidennestä alaspäin. 207-204-202-200. Voittaja oli kuitenkin selvästi isäntä Lahden Golf, pisteitä 266. Seuraavalla eli Tammer Golfilla 240 ja hienosti kolmanneksi pelanneella viime vuoden voittajalla AGK:lla 234.

Ensi vuonna on vuorossa Kanava Golf Asikkalassa. Sitten mennään Hartolan kuninkaalliselle ja seuraavana vuonna Iittiin. Ja sitten palataan Everstille.

Mukana pelailemassa

Heikki

Loppuun pieni kevennys: Eihän se Ollin kärry enää ihan uusi ollut mutta päätti kuitenkin tällä reissulla kastaa sen. Mikähän tuli nimeksi? 🙂

Scroll to Top