Työpaikkoja tarjolla Tawast Golfin klubilla

Haemme ravintolatyöntekijää loppukaudeksi

Haemme tarjoilijoita Tawast Golfin klubiravintolaan. Odotamme täysi-ikäisiltä hakijoilta kokemusta ravintola-alalta, iloista mieltä sekä reipasta otetta työhön. Etsimämme t­arjoilija omaa myös alkoholipassin sekä hygieniapassin. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuorotyöhön sekä viikonlopputöihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa ja työsuhteen kesto sopimuksen kesto on loppukaudeksi (säiden mukaan arviolta syys-lokakuulle). Jos kiinnostuit, niin lähetä näköisesi työhakemus sähköpostitse ravintola@tawastgolf.fi osoitteeseen tai soita ja kysy lisää Tarja Luhtavaara: 040 198 8788.

Haemme caddiemastereita loppukaudeksi

Haemme asiakaspalvelijoita Tawast Golfin klubille. Työ pitää sisällään golfkentän vastaanoton työtehtäviä ja tärkeimpänä ominaisuutena arvostamme täysi-ikäiseltä hakijalta iloista mieltä sekä reipasta otetta työhön. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuorotyöhön sekä viikonlopputöihin. Työt alkavat elokuussa(sovittavissa) ja määräaikainen työsopimus jatkuu arviolta lokakuun puoleenväliin saakka.  Jos kiinnostuit, niin lähetä näköisesi työhakemus sähköpostitse osoitteeseen iiro.nurminen@tawastgolf.fi tai soita lisätietoja 0400-198979.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin tiskin takana kuin puhelimessa, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, myynti proshopissa, sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät. Caddiemasterin toimisto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, työvuoroja on 3-6 / viikko. Lisätietoja kentästä ja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.tawastgolf.fi

Huomioithan, että työpaikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Scroll to Top