Toptracer avajaiset lauantaina 7.8.2021

NYT SE ON VIRALLISTA! Pitkän odotuksen jälkeen pääsemme avaamaan Toptracer rangen.
Toptracerin avulla saat harjoitteluusi aivan uuden ulottuvuuden. Toptracer on maailmalla huippusuosittu tapa aloittaa ja harrastaa sekä kehittyä golfissa. Tätä teknologiaa käytetään mm. maailman tähtien pelatessa PGA tourilla ja European tourilla, kun televisio piirtää grafiikat juuri sinun nähtäväksi.

\"\"

Järjestämme avoimet ovet lauantaina 7.8.2021 uudella lyöntikatoksella. Tutustuminen on ilmaista lauantaina klo. 10-16. Mikäli et tällöin pääse paikalle, älä epäröi kysyä lisätietoa henkilökunnalta.

Pääset tutustumaan huippulaadukkaseen TopTracer lyöntianalysaattoriin henkilökunnan opastuksella. Mukaan on tervetulleita kaikki seurasta tai iästä riippumatta. Mukaan tarvitset vain omat mailat.

TopTracer  range on avoinna 7.8.2021 alkaen aamusta iltaan. Yöksi laitteet suljetaan, sillä pimeällä laitteiden käyttö ei ole mahdollista. TopTracer lyöntikatos on 11 paikkainen uusi lyöntikatos.

LUE LISÄÄ Toptraceristä:

https://tawastgolf.fi/toptracer/

 

Lisätietoa TopTracerista antavat Palvelupäällikkö Iiro Nurminen puh nro.  0400 198 979 ja Toimitusjohtaja Vesa Rontu puh nro. 040 868 4225

Tervetuloa mukaan!

Scroll to Top