Tawastin seniorit upeaan voittoon Kotkasta

Keskiviikkona 27.7 unikeon päivänä pelattiin Tawastilla Tawast Golfin ja Kymen Golfin senioreiden 21. seuraottelu. Alun perin tässä ottelussa on pelattu 25-henkisin joukkuein, mutta suosio on ollut niin suuri, että viime vuonna Kotkassa oli pelaajia molemmilla 35 ja nytkin kotkalaisia 30 ja meitä 32. Yleensä kotkalaiset ovat olleet niskan päällä, sillä ennen tätä koitosta voitot olivat heille 17-3. Siis aika murskaavasti. Eipä siinä paljon selittelyt auta. Kotkassa on tunnetusti yhdet Suomen nopeimmista viheriöistä, jotka ovat osoittautuneet meille aika vaikeiksi hallita, mutta kun hävitään kotonakin!

Sään haltija näytti meille parhaat puolensa. Aurinko paistoi, ei tuullut, lämpöä vanhoille luille sopivasti reilut 20 astetta. Mikäpä siinä oli hyvien ystävien kanssa pelatessa. Vähän tervetulotoivotuksessa varoittelin vieraita, että olemme nyt tosissamme, tappion kierre on katkaistava. Jos on meille Kotkan nopeat viheriöt hankalia, niin vastapainoksi meidän vähän hitaammat tuottivat varmaan vieraille pohdittavaa. Uskoisin, että moni putti jäi lyhyeksi.

Kaikesta huolimatta eniten pisteitä keräsi vieraiden Marja-Liisa Karhu, kunnioitettavat 42. Hyvin säestivät meidän Partasen Sisko, Viitasalon Marjut, Sistosen Enni ja Larion Mikko , jotka kaikki keräsivät tasan 36. Herbstin Tuija ja Henttosen Jussi hukkasivat kierroksella vain pisteen, heillä kasassa 35. Parhaan scr-tuloksen pelasi Tuija Herbst, lyöntejä 85.

Joukkueen tulokseen sovittiin laskettavaksi 15 parhaan tulos siten, että mukana on vähintään 5 naispelaajaa. Ja niinhän siinä sitten kävi, että me keräsimme 496 pistettä kotkalaisten jäädessä 474:ään. Hieno voitto pitkästä aikaa. Kiertopalkinto jäi siis vuodeksi meidän kaappiin. Kutsu tuli kuitenkin jo ensi vuodeksi Kotkaan Meripäivien avajaisiin, joten revanssi odottaa.

Kiertopalkinnon lisäksi palkittiin kummankin joukkueen parhaat nais- ja miespelaajat. Vieraista pallot saivat Marja-Liisa Karhu ja Hannu Suni, meiltä Sisko Partanen ja Mikko Lario. Kiitokset kaikille mukana olleille hienosta taistelusta! Nyt ovat voitot 17-4. Pitkä matka on kurottavaksi. Josko ensi vuonna yllätettäisiin KotkassaJ.

Scroll to Top