Mika Uutela nimitetty Tawastia Golf & Country Clubin kenttämestariksi

Tawastia Golf & Country Club oy on palkannut uudeksi kenttämestariksi hämeenlinnalaisen Mika Uutelan (39 v.). Uutela aloittaa työt Tawast Golfissa 1.9.2017.

Mika Uutela toimii tällä hetkellä kenttämestarina Alastaro Golfissa ja aiemmin hän on toiminut kenttämestarina Vihti Golfissa sekä Loimijoki Golfissa. Työuransa aikana Uutela on ollut lisäksi rakentamassa Tapiola Golfia, työskennellyt Linna Golfissa apulaiskenttämestarina sekä työskennellyt golfkenttien peruskunnostuksia tekevässä yrityksessä.

Tawastia Golf & Country Club Oy sekä Linna Golf Oy ovat sopineet, että Linna Golfin vastuu Tawastin kentänhoidosta päättyy 31.8.2017.  Sopimuksen päättymisen myötä kentänhoito siirtyy takaisin Tawastia Golf  & Country Club Oy:lle ja golfyhtiö palkkaa kenttätyöntekijät syksylle.

Kentänhoidossa on ollut varsin paljon haasteita alkukesän aikana ja yhtiön hallitus tiedotti kentänhoidon ongelmista kesäkuun lopussa. Tiedotteen yhteydessä pyydettiin lisäksi kirjallista palautetta kentänhoidosta. Palautetta tuli runsaasti ja suurin osa epäkohdista on saatu korjattua. Heinäkuussa kenttä on ollut hienossa kunnossa ja nyt saatu on palaute on ollut positiivista.

Mika Uutelan palkkaamisen myötä uskomme vakaasti, että Tawast Golfin kentänhoito saadaan nostettua sille tasolle, jota tavoittelemme.

-TawG & CC Oy:n hallitus

 

 

Scroll to Top