Tawastin seniorit hyvin esillä aluetourilla

Aluetour Häme 2. osakilpailu pelattiin Tawastilla hienossa golfsäässä tiistain 19.7.2022. Pelaajia oli runsaasti, yli 150, ja kenttäkin pikku hiljaa toipunut kevätjärkytyksestään. Ei parasta ikinä, mutta kestää vertailun moniin muihin etelä-Suomen kenttiin.

N 50 sarjassa ei edustajaa meiltä. N 60 Marjut Suokanto ylsi kymmenenneksi. N 70 sarjassa Marjut Viitasalon sija 14.

M 50 Jari Palo hienosti viides. M 60 voitto Harri Kauppiselle tuloksella 70. Juha Harilo säesti hyvin kolmannella sijalla tulos 71. M 65 voitto Pekka Nenoselle tuloksella 68! Ari Heikkilä neljäs, tulos 72, Aslak Lukander viides tuloksella 73. Heikki Taavitsainen sijalla 11, tulos 76. M 70- sarjan paras tawastilainen oli Raimo Ahtiainen tuloksella 75. M 75 sarjan paras isäntäseurasta oli Raimo Aho tuloksella 71, sija 5. Lauri Lindberg oli kahdeksas tuloksella 72 ja Heikki Vehkaperä kolmastoista, tulos 74. Saman tuloksen pelasi myös Armas Loponen.

Urakka oli iso, kunnialla selvittiin. Kiitos kisaorganisatiolle, kiitos keittiölle, kiitos kenttähenkilökunnalle, kiitos vapaaehtoisille!

Kolmas ja tourin viimeinen tältä kesältä pelataan 9.8. Asikkalan Kanava Golfissa. Sen jälkeen tiedetään ketkä pääsevät finaaliin. Se pelataan Suur-Helsingin Golfissa 3.9.2022.