Tawast Golfin toimitusjohtajaksi on nimitetty Vesa Rontu

\"\"

Vankkaa osaamista toimialaan, johtamiseen ja sidosryhmätyöhön omaava Vesa Rontu on nimitetty Tawastia Golf & Country Club Oy:n toimitusjohtajaksi. Vesa toimii tehtävässään myös Tawast Golf Ry:n toiminnanjohtajana. Rontu siirtyy Tawastille IT4B Partners Oy:n aluepäällikön tehtävästä huhtikuun aikana. Rontu on toiminut Aulanko Golf Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä pelannut golfia kilpatasolla.

Rontu saa johdettavakseen taloudellisesti vakaan, hyvän hengen ja vahvan kulttuurin omaavan golfseuran. Tawastissa on vahva ambitio kehittää kenttää, vahvistaa asiakaskokemusta edelleen ja olla hyvä kumppani sidosryhmille. Haluamme jatkossakin pitää huolta siitä, että yrittäjähenki, paikallinen ote ja ihmislähtöinen yhteys osakkaisiin, jäseniin sekä asiakkaisiin säilyy. Vesa Ronnun kokemus ja ote tukee näitä tavoitteita erinomaisesti, hallituksen puheenjohtaja Aki Kiiliäinen sanoo.

Rontu tulee ensi töikseen päivittämään strategiaa yhdessä Tawast Golfin hallitusten kanssa sekä kuulemaan osakkaiden ja jäsenten ajatuksia. Luonnollisesti Vesa joukkoineen varmistaa meille turvallisen ja antoisan golfkesän 2021.

On hienoa päästä isoksi osaksi Tawastin joukkuetta. Golf on monimuotoinen laji, ja tarjoaa pelaajille upeita kokemuksia, joita voimme edelleen vahvistaa ja tuottaa elämyksiä pelaajille. Tawastissa on hieno, ihmisläheinen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Sen pidämme avainasemassa myös jatkossa, Vesa Rontu toteaa.

Lisätiedot:

Aki Kiiliäinen 040 517 4493, Tawastia Golf & Country Club Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Jussi Rouhento 040 512 9577, Tawast Golf ry:n puheenjohtaja

Vesa Rontu 040 868 4225

Scroll to Top