Tawast Golfin toimitusjohtaja Lauri Manninen jättää tehtävänsä kevään aikana

Kiitos!

Kiitos näistä reilusta 11 vuodesta, jotka olen saanut olla Tawast Golfin toimitusjohtaja. Tawast Golf on ollut mitä mainioin työnantaja ja työn tekemiseen minulla on ollut todella korkea motivaatio. Jokin aika sitten sain kuitenkin niin mielenkiintoisen työtarjouksen, että päätin hyväksyä sen. Kaikella haikeudella jätän Tawast Golfin toimitusjohtajan tehtävät huhtikuun alkupuolella.

Uusi työ antaa minulle mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun golfalan ulkopuolella ja uuden työn kautta odotan mielenkiintoisia haasteita.

Iso kiitos kaikille hallitusten jäsenille saamastani tuesta kaikkien näiden vuosien aikana. Lisäksi kiitos kuuluu kaikille osakkaille ja jäsenille, jotka ovat omalta osaltaan pitäneet yllä Tawast Golfin poikkeuksellisen viihtyisää ilmapiiriä. Isoimman kiitoksen haluan kuitenkin osoittaa työkavereilleni, jotka ovat auttaneet nostamaan Tawast Golfin profiilin nykyiselle tasolle ja ylläpitäneet Tawast Golfin rentoa, avointa ja iloista työilmapiiriä.

Tawast Golf on ehkä historiansa parhaassa tilanteessa niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin ja minun on varsin helppo luovuttaa paikkani seuraavalle. Omalta osaltani haluan auttaa hallitusta parhaani mukaan kartoittamaan seuraajaani ja olen varma, että Tawast Golfin menestys jatkuu myös tulevina vuosina.

 

Kiittäen ja kumartaen,

Lauri Manninen

 

Haluan omasta ja hallituksen puolesta kiittää Lauria loistavasta panoksesta Tawastin kehittämisessä. Laurin johdolla Tawast on läpikäynyt mm. kentän perusparannusohjelman, vakiinnuttanut hyvän taloudellisen aseman, investoinut ja kehittänyt palveluitaan ja modernisoinut tavan pelata golfia osakkeenomistajia kuunnelleen.  

Jäämme kaikki kaipaamaan pidetyn toimitusjohtajamme iloista ja palvelevaa ilmettä. Haluan toivottaa kaikkea hyvää Laurille uusissa haasteissa.

Uusi, 10.2.2020 toimikautensa aloittava hallitus, aloittaa välittömästi uuden toimitusjohtajan haun.

 

Topi Tiitola

Tawastia Golf & Country Club Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Scroll to Top