Tawast Golfin Riitta Andersin kuudenneksi N50 SM-kilpailuissa Nurmijärven Golfklubilla 7.-8.7.2018

Suomen parhaat naisseniorit kokoontuivat Nurmijärvi Golfiin SM-kilpailujen merkeissä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Neljään eri sarjaan (N50/N60/N65/N70) oli ilmoittautunut yhteensä 87 pelaajaa, jotka taistelivat SM-mitaleista NGK:n A+B –”yseillä”.

”Peliareena” oli mainiossa kunnossa, vaikka siirtosääntöä käytettiinkin, viheriöt nopeita ja pääosin myös tasalaatuisia. Kilpailujen järjestämisessä NGK:lla on loistava rutiini ja kaikki toimi jälleen moitteettomasti. Esimerkkinä riittävä forecaddie -määrä erityisesti B-radalla takasi sujuvan pelaamisen.

Tawast Golfin Riitta Andersin pelasi mainiosti molempina kisapäivinä: kierrostulokset 83+83 takasivat hienon jaetun kuudennen sijan yhdessä Hyvinkää golfin Kristiina Junnin kanssa (yhteistulos siis 166). Viikonlopun aikana peliryhmissä oli kannustava ja rento tunnelma huolimatta siitä, että griinit olivat paikoin aika ”kinkkisiä” ja tuulikin välillä vaikutti peliin. Loistava kilpailu Riitalta!

\"\"

Kuvassa päätöskierroksen iloinen peliryhmä: vasemmalta Hanna Knuuttila (Espoo Ringside Golf), Tarja Lähteinen (Hyvinkää Golf) ja Riitta. Kuvan nappasi Riitan caddie Jari Kettunen.

N50 Suomen mestaruuden otti 40 pelaajan joukossa odotetusti Minna Kaarnalahti Sarfvik Golfkubista ennen St Laurence Golfin Virpi Haatajaa. Minnan voittotulos oli 154 (kierrostulokset 77+77) ja Virpi jäi neljän lyönnin päähän (81+77 =158).

N60 -sarjan mestaruuden otti Aura Golfia edustava Päivi Honka tuloksella 168 (85+83) ja taisi ratkaista mestaruuden väylän 11:n eaglella: pallo ”kuppiin” kolmannella lyönnillä par5:lla.

N65 -sarjan mestariksi pelasi Vuokko Karjalainen Kurk Golfista myös tuloksella 168 (85+83) ja N70 -sarjan mestaruuden otti Helsingin golfklubin Heli Ekström, tulos 167 (83+84).