Kerttu Hiltuselle SM-kultaa!

\"\"
Alla Kertun raportti kilpailusta ja muutenkin kuulumisia. Kertulle isot onnittelut ja tsemppiä jatkoon!

Reilu viikko sitten pelattiin Vierumäellä Kansainvälisen juniorikilpailun yhteydessä SM-kilpailut, joista kotiin tuomisena oli kultamitali. Tämä olikin kolmas perättäinen sellainen. Kansainvälisessä kilpailussa olin toinen kahden ensimmäisen kierroksen tulosten perusteella, kun kolmas kierros keskeytettiin kovan sateen ja tuulen takia. Pelasin kierrokset 73 ja 74. Pelini on mennyt lähiaikoina niin paljon eteenpäin, että nuo tulokset tuntuivat todella huonoilta. En vaan päässyt jostain syystä peliin kiinni ja lyönti tuntui löysältä. SM-kisojen jälkeen olenkin huilannut ja hakenut treeneissä hyvää osumaa ja virettä.

Mutta nyt on taas laukut pakattu ja uusi reissu edessä. Kentucky vaihtui pitkällisen harkinnan jälkeen Ruotsissa pelattavaan tyttöjen joukkue EM-kilpailuun, joka käydään Göteborgin lähellä 10.-14.7. Valinta näiden kilpailuiden välillä oli tosi vaikea, ja päädyin EM-kisoihin niissä pelattavien reikäpelien takia. Reikäpelejä tulee pelattua niin vähän, että EM-kisat tulevat olemaan samalla hyvää harjoitusta elokuussa Englannissa pelattavia kauden pääkisoja varten. Ja hei, onhan se aina hienoa edustaa Suomea!

Joukkue-EM jälkeen on reilun viikon tauko ennen Oslossa pelattavaa European Young Mastersia, joka on alle 16-vuotiaiden epävirallinen EM-kilpailu. Oslosta jatkan matkaa suoraan Englannin kilpailuihin, minkä jälkeen kausi alkaa olla tärkeimpien kisojen osalta taputeltu.

Ennen Osloon lähtöä juodaan kuitenkin Tawastilla SM-mitalikahvit 16.7. Klo 17:00! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle!

 

Scroll to Top