Tawast Golf MESTISENNAKKO 2016

On Mestisten aika. Mestisten lähestymisen voi aina aistia kun menee klubille näihin aikoihin. Yllättävät kaverit ovat rangella. Puttigreenille tuskin mahtuu sekaan. Mestareiden parkkipaikalla ajetaan kolareita. Selin pelaa yksin kolmea palloa. Jopa Helèn vilahtaa maisemissa. On se aika vuodesta. Vuoden paras viikko.

Ennakon kirjoittaminen aloitetaan aina viime vuoden tulosten tarkastelulla. Seppänen, Selin, Malin, Ahava, Helèn… Seve yllätti viime vuonna. Edellisestä tuplamestarista on jonkin verran aikaa ja Mestaruuden puolustaminen on tunnetusti hankalaa.

Tämän vuoden ennakkoa on poikkeuksellisen vaikea kirjoittaa. Vähän niin kuin arvaisi koska Harri pelaa kiekan ilman kolmea puttia. Tai koska Saulin remontti valmistuu. Tai muistaako Sahla lauantaista mitään.

Nimi pyttyyn, auto ykkösruutuun

Henri ”Hena” Nylander
Viime vuoden komeetan aurinko laski 2015 väärään aikaan. Vaikeudet rippileirillä näkyivät suorituksissa ja viimeisen päivän 81 kertoi karua kieltä. Tänä vuonna kaikki on toisin. Hena erosi kirkosta ja on pelannut erittäin vapautuneesti ja hyvillä tuloksilla koko kauden. Tasainen, tasainen, tasainen. Ei myöskään tunne sanaa ”paine” vaan on täysiverinen kisaheppa. Kuuluu poliittiselta kannaltaan Demareihin.

Aleksi ”Seve” Seppänen
Viime vuoden mestaria ei voi ohittaa ennakkokaavailussa. Seve on tosin alkukauden rahastuksen jälkeen ollut pienessä pelillisessä lamassa ja SM-kisoissa esitys oli kuin Toijalan budjetti, alijäämäinen. Urheiluauto on vaihtunut pappa-Mersuun. Seve on myös lähtenyt opiskelemaan (teoreettinen filosofia) ja tämä kielii siitä, että Sevellä on uudet arvot elämässä. Eilen nähtiin jopa klubilla rinnalla kaunis tyttöystävä, vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen. Onko voittamisen nälkä vaihtunut Sevellä kirkollisiin arvoihin? Tänä vuonna Seve on selvä haastaja.

Juha ”Swetari” Selin
Vaikka kyseessä olisi seiväshypyn SM-kisat niin sijoittaisin Juhan ykköskategoriaan. Tämä multitalentti kyykytti vanhoja Suomen Mestareita SM-kisojen legendojen kisassa pelaamalla 65 lyöntiä 34 putilla. Nakuttaa vaikka unissaan Tawastin 73 lyöntiin jos motivaatio on kohdillaan. Haasteena on tänä vuonna Mestis-ilta jonne Juha lupasi osallistua ja painaa päätyyn asti (Kolibrissa).

Marko ”Helge” Helèn
Yrittäjäksi siviilielämässä siirtynyt isoreisinen Helge on joutunut tänä vuonna uudessa yrityksessään työskentelemään jopa klo 16 asti ja se on saattanut sekoittaa tämän rauhattoman pelaajan sielunelämää. Hämeenlinnan hallitseva mestari on kuitenkin todella vaarallinen pelimies ja tänä vuonna voi olla jälleen tämän kokeneen pelurin vuosi. Kyykkää 180 kg.

Challengers

Antti ”Andy” Ahava
Paita lähti päältä ja Andy aloitti golfammattilaisen uran. Eka vuosi on mennyt selvästi tämän roolin totutteluun koska pelilliset huippusuoritukset ovat antaneet vielä odottaa. Nuiji keskiviikkona Jykä ”Ranne” Koskisen reikäpelisuohon ja kuuleman mukaan puttipeli oli häikäisevää. Jykä tuli klubille ranteet valuen ja ainoastaan Antin lämmin halaus sai hänet jatkamaan uraansa vielä ainakin tämän kauden. Valitettavasti Antin kuvankaunis tyttöystävä näki tämän hämmentävän tapahtuman parkkipaikalta ja edessä oleva valvominen voi heikentää Antin iskukykyä tulevana viikonloppuna.

Ville ”Wiltsu” Kuronen
Teeltä greenille kliinisen tarkasti etenevä Tawastin Adam Scott voi yllättää tänä vuonna. Edellisen viikonlopun voitto Leimassa oli sopiva varoitus kanssapelaajille. Epätasainen ja päivittäin vaihtuva puttityyli voi osoittautua ylivoimaiseksi esteeksi menestykselle. Ei asu enää kotona.

Karri ”Kyy” Lehto
Tämä räiskyvä fade-pelaaja vei Hämeenlinnan kaupungin kisat pelaamalla vasen nilkka kipsattuna. Kipsi poistetaan torstaina ja mies vakuutti olevansa perjantaina valmis kamppailemaan jopa mestaruudesta. Aloitti viime keväänä kansalaisopistossa kiinan kielen kurssin ja pystyy jo nyt kommunikoimaan kielellä sujuvasti. Teeltä ja ennen kaikkea greenillä todellinen McGyver.

Jari ”Tenderloin” Wilska
Golfiillisena esikuvanaan Henri Nylanderia pitävä köyhän miehen ”Beef” Jari on päivittänyt bäginsä sisältöä ja se näkyy parantuneena tuloksentekokykynä miehen pelissä. Perinteinen ja symmetrinen maksalaatikko on vaihtunut tukevaksi sisäfileen palaksi. Chippi on edelleen Jarin pelin sielu ja mies pyrkiikin välttämään griiniosumia koska upottaa enemmän ulkoa chippaamalla kuin putterilla griinillä. On kosinut Annikaa ja häät tulossa.

Sijat 5-15

Jyrki ”Jyke” Hakala
Tämä tuhannen svingin mies saattaa aamulla kaivaa varastostaan voittavan svingin tai sitten ei. On erittäin arvostettu yritysjohtaja ja hyvänä päivänä voi tehdä todella matalaa tulosta. Eteni Avoimissa kolmen parhaan joukkoon ja on aina yllätysvalmis. Vahva ehdokas vuoden tulokkaaksi. On ajanut samalla autolla jo 6 vuotta.

Sauli ”Sale” Lehtinen
Hiljainen ja vaatimaton turkulainen löi epäilijöille luut kurkkuun ennakkoluulottomalla esityksellään SM-kisoissa. Oli jopa selvittää cutin, mutta tällä kertaa paineet olivat tälle pitkän linjan remontoijalle liikaa. Monipuolinen pelaaja jolla ei selvää heikkoutta pelissään. Asuu keskustassa.

Harri ”Meedio” Juvonen
Kaikkien rakastama Hartsa on tänä vuonna keskittynyt siviilielämään ja golf on jäänyt vähemmälle. Opinnot (filologia) ovat loppusuoralla ja Harri tulee siirtymään ulkoministeriön palvelukseen lähikuukausina. Puttiongelmat ovat taaksejäänyttä elämää, kiitos ahkeran harjoittelun sekä säännöllisen itsehypnoosin. Harrastuksena Harrilla golfin lisäksi on autosuunnistus.

Karri ”Gyproc” Sahla
Pelillisen minänsä viime viikolla löytänyt ”Kurri” uhkui peli-iloa Leimassa. Upea 78 + 78 valoi kokeneeseen pelimieheen uskoa ja Karri uskookin taistelevansa paikasta kympin sakissa sekä pääsevänsä Skoogaan sisään tänä vuonna.

Lasse ”Robotti” Karikoski
Sosiaalisen median taisteluvaunu on pelannut tällä kaudella todella vähän. Taidot ovat kuitenkin tallessa ja jos pannu pysyy viileänä sekä illan korttipöydässä tappiot alle 300 euron niin miksi ei? Rasvaprosentti 8,7.

Kalle Ahtiainen, Tomi Virola ja Juha Perälä, kiva kun olette mukana.

Poissaolijat – pelkoa vai velvoitteita?

Nämä herrat eivät ole viivalla tänä vuonna. Ennakossa arvioidaan syitä. Taustalla on mielenkiintoisia perusteluja.

Jaakko Wilska
Kärsii Barcelonan piirikunnan vankilassa 8 kuukauden tuomiota laittomasta maahanmuutosta Espanjaan. Mahdollinen come back 2017.

Santtu Malin
Kärsii armeijassa 8 viikon poistumiskieltoa. Huhu kertoo, että ex-tyttöystävän isä on korkeassa virassa Suomen armeijassa. Mahdollinen come back 2017. Santtua vaivaa myös hieman laktoosi intoleranssi.

Jussi Rouhento
Toimii Mikko Ilosen mailapoikana Rion olympialaisissa. Myös yhteistä vauvaa odottava uusi tyttöystävä vie oman aikansa. Edustus onnittelee puheenjohtajaamme molemmista pesteistä!

Tuomas Nukari
Tupe lähtee edustamaan Tawastia EM-kisoihin. Edustus ja Tawast Golf toivottavat Tupelle onnea ja menestystä kisareissulle. Takaisin ei tosin ole tulemista jos ruotsalaiset menevät ohi. Ha det trevligt?

LOISTAVAA MESTIS-VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!

Heikki Veteläinen
Edustuspelaajat

Scroll to Top